Επίσημο: McLaren 650S Project Kilo από την MSO

Επίσημο: McLaren 650S Project Kilo από την MSO

To τμήμα McLaren Special Operations (MSO) παρουσίασε επίσημα το μοντέλο 650S Project Kilo.

Η McLaren διατείνεται ότι το 650S Project Kilo είναι «ένα από τα πιο εξατομικευμένα, ειδικά πρότζεκτ που έχει αναλάβει η MSO μέχρι σήμερα».

Και πράγματι το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την εκτεταμένη χρήση κάρμπον που περιλαμβάνει στοιχεία του αμαξώματος, όπως ο διαχύτης, η οροφή τα πλευρικά μαρσπιέ, αλλά και το πάνελ που υποδέχεται τον πίνακα οργάνων. Τα υπόλοιπα στοιχεία περιλαμβάνουν αισθητικές διαφορoποιήσεις σε σχέση με τη στάνταρ 650S [video], όπως το αλουμινένιο καπάκι του ψυκτικού υγρού και του λιπαντικού, που είναι μάλιστα βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος και με διακριτικά με το όνομα της εταιρείας σε McLaren Orange.

Στο ίδιο χρώμα, αλλά με διακριτικά της MSO είναι βαμμένες εσωτερικά οι πόρτες, ενώ το αμάξωμα στην πολλαπλή της εξάτμισης είναι ντυμένο με επιχρυσωμένο θερμοπροστατευτικό κάλυμμα 24 καρατίων. Η άλλη επίσης ενδιαφέρουσα σήμανση αφορά το πουλί Kiwi που βρίσκεται πάνω στο καπάκι του μοτέρ, ως αναφορά στη Νέα Ζηλανδία, την πατρίδα του ιδρυτή της βρετανικής εταιρείας, Bruce McLaren.

[Πηγή McLaren]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube