Επίσημο: Ανανεωμένο Citroën Berlingo 2015

Επίσημο: Ανανεωμένο Citroën Berlingo 2015

Η Citroën αποκάλυψε το ανανεωμένο Berlingo 2015, λίγο πριν από ντεμπούτο του στο Σαλόνι της Γενεύης.

Η Citroën είχε προαναγγείλει το φρεσκάρισμα του Berlingo με το πρωτότυπο Mountain Vibe που είδαμε πριν από λίγες ημέρες.

Το γαλλικό βαν και ludospace για την ανανέωση του 2015 και σε σχέση με το υφιστάμενο Berlingo φορά νέο εμπρός προφυλακτήρα με με τα φώτα ημέρας LED τοποθετημένα σε άλλη θέση και ελαφρά ανασχεδιασμένη γρίλια μάσκας. Επιπλέον, προστέθηκαν στη χρωματική παλέτα του δύο νέες αποχρώσεις με την ονομασία Moka Grey και Cumulus Grey.

Στην καμπίνα, υπάρχει νέο σύστημα πολυμέσων με 7ιντση οθόνη αφής Touchdrive, που θα κάνει χρήση της τεχνολογίας Mirror Link (διάθεσιμη από τον Νοέμβριο), καθώς και σύστημα πλοήγησης. Επίσης υποστηρίζει την πρόσβαση σε ένα πλήθος από ρυθμίσεις του αυτοκινήτου και ενσωματώνει λειτουργίες media και τηλεφώνου.

Αρχής γενομένης από τον Μάιο, το νέο Berlingo 2015 θα διατίθεται προαιρετικά με ραντάρ παρκαρίσματος και κάμερα οπισθοπορείας, ενώ στα μοντέλα από τον προσεχή Νοέμβριο και ύστερα θα υπάρχει το σύστημα Active City Brake που ενεργοποιεί αυτόματα τα φρένα για ταχύτητα μέχρι 35 km/h σε περίπτωση ανάγκης και για να αποφύγει μια ενδεχόμενη σύγκρουση.

Το νέο Citroën Berlingo 2015 θα διατίθεται με μια γκάμα κινητήρων 1.600 cc που περιλαμβάνει: BlueHDi 75 με χειροκίνητο σασμάν, BlueHDi 100 με χειροκίνητο σασμάν, BlueHDi 100 με stop/start  και 6άρι χειροκίνητο σασμάν, Blue Hdi 100 με stop/start και αυτοματοποιημένο μηχανικό 6άρι κιβώτιο ETG6 και το ισχυρό BlueHDi 120 με stop/start  και 6άρι χειροκίνητο σασμάν. Επίσης θα υπάρχει διαθέσιμη και μια ηλεκτρική έκδοση με 67 PS και 20,4 kgm με μέγιστη αυτονομία τα 170 km και τελική ταχύτητα 110 km/h.

[Πηγή Citroën]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube