Νέο Citroën Mountain Vibe

Νέο Citroën Mountain Vibe

Αναμένοντας να παρουσιαστεί στο Σαλόνι της Γενεύης, το φρεσκαρισμένο Citroën Berlingo εμφανίστηκε με μορφή… off roader.

H Citroën επωφελούμενη της 85ης διοργάνωσης του Διεθνούς Σαλονιού της Γενεύης θα παρουσιάσει σε παγκόσμια πρώτη το ανασχεδιασμένο Berlingo.

Αναμένοντας λοιπόν την 3η Μαρτίου, οπότε και ανοίγει για τον αυτοκινητικό Τύπο το Σαλόνι, η Citroën μας έδωσε μια πρόγευση δια του πρωτοτύπου Mountain Vibe Concept. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό πρωτότυπο, μιας σκληροτράχηλης εκδοχής του Berlingo, που πάντως φωτογραφίζει την επόμενη γενιά του γαλλικού ludospace.

Το Mountain Vibe Concept οδηγεί το Berlingo σε ένα περιπετειώδες μονοπάτι, με στοιχεία προστασίας στους θόλους και στα χαμηλά μέρη του αμαξώματος, ράγες οροφής και τροχούς εφοδιασμένους με αλυσίδες για το χιόνι… σε χρώμα ροζ-κόκκινο. Αυτή η γυναικεία πινελιά έχει και συνέχεια στα ειδικά αυτοκόλλητα του αμαξώματος, αλλά και στο πλαίσιο των φαναριών ομίχλης.

Στην καμπίνα, τα καθίσματα είναι ντυμένα επίσης με καλύμματα «Pink», ενώ υπάρχει και γυάλινη οροφή με ενσωματωμένους αποθηκευτικούς χώρους

Όσον αφορά στο δυναμικό τομέα, το Mountain Vibe Concept είναι εξοπλισμένο με Grip Control, το σύστημα που προσπαθεί να υποκαταστήσει την τετρακίνηση σε επιφάνειες μειωμένης πρόσφυσης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ανασχεδιασμένο Citroën Berlingo, υπομονή μέχρι τον Μάρτιο στις 3, οπότε και θα ντεμπουτάρει επίσημα στο Σαλόνι της Γενεύης.

[Πηγή Citroën]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube