Επέκταση της γκάμας του νέου Kia Ceed

Επέκταση της γκάμας του νέου Kia Ceed

Η νέα γενιά του Ceed θα αποκτήσει, μέχρι τα μέσα του 2019, δύο ακόμα εκδόσεις αμαξώματος.

Η Kia Motors παρουσίασε πριν μερικούς μήνες τη νέα γενιά του μικρού οικογενειακού Ceed, σε 5θυρο και Sportwagon αμάξωμα.

Την παρουσίαση της νέας γενιάς θα ακολουθήσουν δύο νέες εκδόσεις που θα προσθέσουν τον απαραίτητο σπορ και περιπετειώδη τόνο, κάτι χρήσιμο μετά την κατάργηση της 3θυρης έκδοσης αμαξώματος.

Η μία έκδοση αμαξώματος που αναμένεται να δούμε είναι η shooting brake. Ο συγκεκριμένος τύπος αμαξώματος δεν είναι συνηθισμένος και αναμένεται να χαρίσει αυτό το διαφορετικό στην γκάμα του μοντέλου. Η Kia βέβαια μας είχε προϊδεάσει για την συγκεκριμένη έκδοση με το πρωτότυπο Kia Proceed (κεντρική φωτογραφία).

Η άλλη έκδοση θα είναι ένα crossover που θα μοιράζεται αρκετά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά με την πρακτική Sportwagon έκδοση. Και οι δύο νέες εκδόσεις θα χρησιμοποιούν τα ίδια μηχανικά μέρη με τις υπάρχουσες εκδόσεις, ενώ δεν αναμένεται να υπάρχουν αλλαγές στην γκάμα κινητήρων.

Τέλος, πέρα από την shooting brake και την crossover έκδοση, θα προστεθεί και μία επιδόσεων που θα εφοδιάζει το 5θυρο, για αρχή, και θα αποτελεί τον εκπρόσωπο της Kia στην κατηγορία των GTi.

[Πηγή: Autocar UK]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube