Έκπληξη: Αυτό είναι το εσωτερικό του νέου Dacia Sandero!

Έκπληξη: Αυτό είναι το εσωτερικό του νέου Dacia Sandero!

Εάν το εξωτερικό και κάποιες σχεδιαστικές λεπτομέρειες θυμίζουν το δίχως άλλο Renault Clio, μέσα στο νέο Dacia Sandero θα αντιμετωπίσουμε μια εντελώς διαφορετική ατμόσφαιρα.

Dacia Sandero interior scooped

Η Dacia μας πηγαίνει κομμάτι κομμάτι με τη νέα γενιά των Sandero και Logan. Ύστερα από την παρουσίαση ορισμένων επίσημων φωτογραφιών του εξωτερικού σχεδιασμού, στις οποίες είδαμε ότι οι αναλογίες θυμίζουν το Clio V (να θυμίσουμε ότι το Sandero βασίζεται στην σπονδυλωτή πλατφόρμα CMF-B του Clio), τώρα έχουμε από διαρροή το εσωτερικό του νέου Sandero, χάρη στο website των Cochespias.

Σε αντίθεση με την εξωτερική εικόνα του αυτοκινήτου, μέσα, μην ψάχνετε να βρείτε ομοιότητα με το Clio: Δεν υπάρχει. Το Groupe Renault ήθελε σαφώς να διατηρήσει μια σαφή διαφορά μεταξύ του Sandero και του Clio, για να μην δει τις πωλήσεις του δεύτερου να κανιβαλίζονται από την μπάτζετ επιλογή του ομίλου στην κατηγορία.

Dacia Sandero interior scooped

Έτσι υπάρχει ένα σαφές μοτίβο εξέλιξης σε σύγκριση με το παλιό Sandero. Το πολυχρηστικό αυτοκίνητο πόλης της Dacia έχει υιοθετήσει μια οθόνη τύπου τάμπλετ στο κέντρο του ταμπλό, αλλά με μια μάλλον άτεχνη ενσωμάτωση. Οι στρογγυλοί αεραγωγοί έχουν δώσει τη θέση τους σε άλλους με πιο γεωμετρικά και λιγότερο χονδροειδή σχήματα. Συνολικά, το ταμπλό έχει εξελιχτεί, αλλά παραμένει πολύ κλασικό. Σημειώστε επίσης την απουσία ψηφιακών οργάνων που δεν θα πρέπει να υπάρχουν -ούτε ως έξτρα- στο Sandero.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube