Ειδική έκδοση «First Edition» για την Bentley Bentayga EWB

Ειδική έκδοση «First Edition» για την Bentley Bentayga EWB

Μοναδικός εξοπλισμός και εκκωφαντική πολυτέλεια σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων μόνο για τον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας της Bentley Bentayga EWB.

Για να γιορτάσει την άφιξη της νέας Bentayga EWB, η Bentley προσφέρει κατά τον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας του μοντέλου μια ειδική έκδοση, την Azure First Edition. Καθώς η συγκεκριμένη έκδοση θα είναι περιορισμένης παραγωγής, προσφέρει μια σειρά από μοναδικά στοιχεία εξοπλισμού για όσους τυχερούς αποφασίσουν να επενδύσουν με το «καλημέρα» στην απόκτησή της. 

Bentley Bentayga EWB

Το σήμα «First Edition» δεσπόζει στο εξωτερικό του αυτοκινήτου αλλά και σε πολλά σημεία στο σαλόνι και σηματοδοτεί τη διαφορετικότητα της συγκεκριμένης έκδοσης. Νέες γρίλιες στον εμπρός προφυλακτήρα και τροχοί 22 ιντσών μοναδικής σχεδίασης ξεχωρίζουν εξωτερικά, ενώ στο εσωτερικό έχουμε το λογότυπο «First Edition» κεντημένο στα καθίσματα και στο ταμπλό.

Bentley Bentayga EWB1

Η έκδοση ξεχωρίζει και από τις διαφορετικές ραφές στα μοναδικά καπιτονέ καθίσματα, τον ατμοσφαιρικό φωτισμό στο σαλόνι, το θερμαινόμενο τιμόνι και τα αυξημένα βοηθήματα υποβοήθησης του οδηγού. Οι ηλεκτροκίνητες πίσω πόρτες κλείνουν με το πάτημα ενός κουμπιού, ενώ αυτή η πρώτη έκδοση περιλαμβάνει μόνο premium χαρακτηριστικά όπως το Bentley Diamond Illumination και τα φώτα καλωσορίσματος LED, αλλά και το Naim for Bentley -το καλύτερο σύστημα ήχου αυτοκινήτου στον κόσμο με ισχύ 1.720 Watt και 20 ηχεία.

Το προαιρετικό σύστημα Bentley Rear Entertainment, επιτρέπει στους επιβάτες των πίσω καθισμάτων να προβάλουν περιεχόμενο από τις φορητές συσκευές τους σε οθόνες 10,1" στην πλάτη των μπροστινών καθισμάτων.

Bentley Bentayga EWB2

Παρά τις υψηλές προδιαγραφές της First Edition, οι πελάτες μπορούν ακόμα να επιλέξουν από μια απίστευτα εκτεταμένη λίστα επιλογών. Για παράδειγμα οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν πέρα από την τυπικά παλέτα των 16 εξωτερικών φινιρισμάτων, ένα χρώμα από το Extended Paint Range, το οποίο ανεβάζει τη συνολική επιλογή σε 60+ χρώματα. 

Αντίστοιχης ευρύτητας είναι και οι επιλογές σε ό,τι έχει να κάνει με τις επενδύσεις στο εσωτερικό με μια πλήρη δερμάτινων επενδύσεων για τα καθίσματα, τον τρόπο ραφής τους αλλά και τις επενδύσεις στο ταμπλό από ξύλο, ανθρακονήματα ακόμη και ειδικά φινιρισμένο αλουμίνιο.

Bentley Bentayga EWB3

Κάτω από το καπό, βρίσκεται ο 4,0 lt twin-turbo V8 απόδοσης 550 PS και 770 Nm. Η ισχύς περνά και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός 8τάχυτου αυτόματου κιβωτίου. Το σπριντ για τα 100 km/h από στάση ολοκληρώνεται σε μόλις 4,6" και η τελική ανέρχεται στα 290 km/h.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube