Ειδικές εκδόσεις των Jeep Gladiator και Wrangler εμπνευσμένες από την πόλη του Miami [video]

Ειδικές εκδόσεις των Jeep Gladiator και Wrangler εμπνευσμένες από την πόλη του Miami [video]

Με τον κωδικό “Three O Five” και μια πλούσια γκάμα από αξεσουάρ της Mopar.

Η Jeep παρουσίασε δύο ειδικές εκδόσεις περιορισμένης παραγωγής των Wrangler και Renegade με το όνομα "Three O Five", εμπνευσμένες από την πόλη του Miami.

Τα Wrangler και Gladiator "Three O Five" είναι διαθέσιμα αποκλειστικά σε λευκή ή πορτοκαλί απόχρωση με μοναδικά γραφικά στο καπό και τα εμπρός φτερά. 

Jeep

Οι ειδικές εκδόσεις ξεχωρίζουν χάρη στα αξεσουάρ Jeep Performance Parts της Mopar τα οποία ενισχύουν τον περιπετειώδη χαρακτήρα τους. Οι ζάντες 17" με ελαστικά παντός εδάφους, η ανυψωμένη ανάρτηση κατά 50mm, οι ατσάλινοι προφυλακτήρες, τα σκαλοπάτια στα μαρσπιέ, το βαρούλκο και οι επιπλέον μπάρες LED ανήκουν στον προαιρετικό εξοπλισμό που μπορεί να επιλέξει ο ιδιοκτήτης για να δημιουργήσει το απόλυτο εκτός δρόμου εργαλείο.

Στο Wrangler, η οροφή Sky One-touch προσφέρει μια ανοιχτή αίσθηση οδήγησης σε συνδυασμό με τις προαιρετικές πόρτες Tube Doors. 

Στο εσωτερικό βρίσκουμε αδιάβροχα και ανθεκτικά πατάκια, το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με οθόνη αφής 7" και προαιρετικά καθίσματα με δέρμα Katzkin.

Jeep

Κάτω από το καπό του Wrangler βρίσκεται ένας υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας 2,0 λίτρων που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων και σύστημα τετρακίνησης. Αντίστοιχα, το Gladiator εξοπλίζεται με τον μεγαλύτερο ατμοσφαιρικό κινητήρα 3,6 λίτρων.

Η Jeep θα κατασκευάσει μόνο 305 μονάδες (255 Wranglers και 50 Gladiators) των εκδόσεων "Three O Five", μια αναφορά στον κωδικό της πόλης του Miami.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube