Η πίσω όψη του νέου Škoda Superb

Η πίσω όψη του νέου Škoda Superb

Με ένα νέο σκίτσο η Škoda αποκάλυψε τη μορφή που θα έχει το πίσω μέρος του νέου Superb, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα μέσα του 2015.

Η Škoda προετοιμάζει μόνη της το έδαφος για την έλευση του νέου Superb. Μετά τις φωτογραφίες από τις τελευταίες δοκιμές με βαρύ καμουφλάζ και ένα σκίτσο του εμπρός μέρους, αποκάλυψε και μια καλλιτεχνική απεικόνιση του πίσω.

Το νέο Superb δανείζεται αρκετά σχεδιαστικά στοιχεία από το πρωτότυπο VisionC, με αρκετά κεκλιμένο πίσω τζάμι και έντονες ακμές στα φωτιστικά σώματα και τα νεύρα του αμαξώματος. Θα βασίζεται στην πλατφόρμα MQB, θα ζυγίζει 75 kg λιγότερα από τον προκάτοχό του παρά τις μεγαλύτερες διαστάσεις και θα μοιράζεται τουλάχιστον το 50% των εξαρτημάτων με το VW Passat.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η γκάμα των κινητήρων βενζίνης του Superb θα περιλαμβάνει από έναν 1.4 TSI με 125 PS ως τον 2.0 TSI με τα 280 PS του Seat Leon Cupra. Θα υπάρχουν φυσικά και ντίζελ 1.6 και 2.0 TDΙ, με ισχύ από 120 έως 190 PS, καθώς και μια έκδοση Greenline με 96 gr CO2/km.



Το νέο Škoda Superb θα αποκαλυφθεί πλήρως τον Φεβρουάριο του 2015, ενώ η πρώτη του δημόσια εμφάνιση θα γίνει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, τον προσεχή Μάρτιο.

[Πηγή: Autocar]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube