Η νέα BMW Z4 σε τρία επίσημα videos

Η νέα BMW Z4 σε τρία επίσημα videos

Κάλλιο αργά παρά ποτέ, για να γνωρίσουμε το νέο roadster σε κάθε του λεπτομέρεια.

Η νέα BMW Z4 παρουσιάζεται στην κορυφαία της έκδοση M40i και σε ένα σοβαρό χρώμα Frozen Gray που της πάει αρκετά, αν και δεν αναδεικνύει τις γραμμές της όσο το Frozen Orange Metallic που είδαμε στο αυτοκίνητο που εκτέθηκε στο Pebble Beach.

Κάποιοι θα πουν –δικαιολογημένα– ότι το τελικό προϊόν δεν είναι τόσο εντυπωσιακό όσο το πρωτότυπο Z4 Concept. Όμως αυτό ισχύει για τα περισσότερα νέα μοντέλα, αφού επέμβουν ρεαλιστικά οι μηχανικοί παραγωγής και οι λογιστές της εταιρείας για ευνόητους λόγους. Μόνες εξαιρέσεις, στην περίπτωση της BMW, τα ηλεκτρικά και υβριδικά i3 και i8.

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, η νέα Ζ4 δεν θα βγει σε κλειστή έκδοση κουπέ, παρά τις παλιότερες φήμες και την επιθυμία πολλών πιστών της μάρκας. Όποιος θέλει κουπέ θα πρέπει να στραφεί στη νέα Toyota Supra, που βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα, μοιράζεται πολλά μηχανικά μέρη με τη νέα Ζ4 και θα είναι αποκλειστικά κλειστή – αν και πιθανότατα με το δικό της χαρακτήρα και τη δική της οδηγική συμπεριφορά.

Η νέα Supra, στην έκδοση παραγωγής, θα παρουσιαστεί προς το τέλος της χρονιάς και θα κατασκευάζεται από την Magna Steyr στο Graz της Αυστρίας, δίπλα στη Ζ4.

[Πηγή: BMW]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube