Η Hyundai N επιβεβαιώνει ένα νέο, αυθύπαρκτο μοντέλο

Η Hyundai N επιβεβαιώνει ένα νέο, αυθύπαρκτο μοντέλο

Η ναυαρχίδα του τμήματος επιδόσεων της εταιρείας θα είναι ένα μοντέλο-βιτρίνα για τις ικανότητές του.

Η είδηση είχε κυκλοφορήσει και παλιότερα, όμως τώρα την επιβεβαίωσε ο αντιπρόεδρος της εταιρείας στο κομμάτι των σπορ μοντέλων και του Motorsport, Thomas Schemera.

Σύμφωνα λοιπόν με τις δηλώσεις που έκανε στο Auto Express: «Τα i30 και Veloster είναι μόνο η πρώτη φάση των Hyundai Ν. Το επόμενο βήμα θα περιλαμβάνει ένα πολύ ιδιαίτερο, αυθύπαρκτο μοντέλο που θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την εικόνα της εταιρείας, προσθέτοντας συναίσθημα».

Φαίνεται πάντως πως η Hyundai N δεν έχει κατασταλάξει ακόμα στο τι ακριβώς θα είναι αυτό το μοντέλο. «Ο κύριος Biermann (ο επικεφαλής της Hyundai N) και εγώ έχουμε τεράστιο ενδιαφέρον μα και ιδέες για το πώς θα μπορεί να είναι το νέο μας μοντέλο», συμπλήρωσε ο Schemera.

Το σίγουρο από αυτή την τοποθέτηση, είναι ότι δεν πρόκειται να το δούμε πολύ άμεσα, αφού η εξέλιξή του -ακόμα κι εάν έχει ξεκινήσει- απέχει πολύ από την ολοκλήρωση.

Ωστόσο, μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια που επίσης επιβεβαιώθηκε είναι πως το τμήμα N θα αναμιγνύεται με την εξέλιξη όλων των νέων μοντέλων σχεδόν από την αρχή, ώστε να σχεδιάζονται με τη δυναμική να αποκτήσουν σπορ εκδόσεις. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αυτό είναι κάτι που θα ξεκινήσει με την επόμενη γενιά του i20.

[Πηγή: AutoExpress.co.uk]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube