Η BMW Σειρά 1 GT έρχεται

Η BMW Σειρά 1 GT έρχεται

Πολλές φωτογραφίες της BMW Σειρά 1 GT έκαναν την εμφάνισή τους στο Κινεζικό Γραφείο Κατοχύρωσης, προϊδεάζοντάς μας για το τι πρόκειται να επακολουθήσει.

Τη μελλοντική BMW Σειρά 1 GT αρχικά θα μπορούσε να την μπερδέψεις και να πεις ότι είναι πανομοιότυπη με το πρωτότυπο Concept Active Tourer, αλλά παρατηρώντας καλύτερα θα δεις ότι υιοθετεί διαφορετική μάσκα και πιο συμβατικά φώτα.

Μπορείς ακόμη να παρατηρήσεις τους νέους καθρέφτες, την πιο πυκνή διάταξη των γυάλινων επιφανειών και τα διαφορετικά χερούλια στις πόρτες. Οι αλλαγές είναι πιο δυσδιάκριτες πίσω, αλλά περιλαμβάνουν διαφορετικό σχέδιο προφυλακτήρα, πιο μεγάλα φανάρια και συμβατική εξάτμιση.

Όσον αφορά του κινητήρες, αναμένουμε στην γκάμα να περιλαμβάνονται 3κύλινδρα και 4κύλινδρα μοτέρ. Οι λεπτομερείς προδιαγραφές δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, αλλά κατά δήλωση της BMW στην γκάμα περιλαμβάνεται ο 3κύλινδρος 1.500άρης τούρμπο του BMW Γκρουπ με ισχύ από 81 έως 224 PS.

Προηγούμενες αναφορές έφεραν τη νέα BMW Σειρά 1 GT να κάνει το ντεμπούτο της στο Διεθνές Σαλόνι της Φρανκφούρτης σε λίγες ημέρες, αλλά οι πιο πρόσφατες τοποθετούν την πρεμιέρα της στο Σαλόνι της Γενεύης, τον Μάρτιο του 2014.

[Πηγή Auto Sohu μέσω BMW Blog και WoldCarFans]    
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube