Η BMW ετοιμάζει ισχυρότερη plug-in έκδοση της Σειράς 7

Η BMW ετοιμάζει ισχυρότερη plug-in έκδοση της Σειράς 7

Η ανανεωμένη έκδοση της γερμανικής πολυτελούς ναυαρχίδας, θα έχει και μια ακόμα ισχυρότερη επαναφορτιζόμενη υβριδική εκδοχή.

Θέλοντας να δώσει έμφαση στη σημασία της plug-in υβριδικής τεχνολογίας, η BMW σκοπεύει να κάνει ακόμα πιο ισχυρή την αντίστοιχη έκδοση της 7άρας.

Ταυτόχρονα λοιπόν με την ανανέωση του μοντέλου που αναμένεται μέσα στο 2019, θα λανσάρει και την έκδοση 745e που θα είναι στην ουσία μια ισχυρότερη έκδοση της 740e που ξέρουμε ήδη.

Θα συνεχίσει δηλαδή να χρησιμοποιεί τον 4κύλινδρο 2λιτρο τούρμπο κινητήρα βενζίνης, όμως ένα νέο ηλεκτρομοτέρ και νέες μπαταρίες με υψηλότερη ενεργειακή πυκνότητα θα ανεβάσουν τη συνολική ισχύ κοντά στους 400 PS.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Test drive: BMW 730d

Παράλληλα βέβαια αναμένεται να αυξηθεί και η αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία του μοντέλου, η οποία στην 740e θεωρητικά αγγίζει τα 40 km.

Αναβαθμισμένες σε ισχύ αναμένονται και όλες οι υπόλοιπες εκδόσεις της Σειράς 7, καθώς μερικές μικρές αισθητικές αλλαγές. Σημαντική θα είναι η αναβάθμιση του infotainment, το οποίο θα είναι σοβαρά πιο εξελιγμένο συγκρινόμενο με εκείνο του σημερινού μοντέλου. Το τελευταίο να θυμίσουμε ότι ήδη διαθέτει δυνατότητα μερικού ελέγχου με νεύματα.

[Πηγή: Autocar.co.uk]
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube