DS 7 Crossback: Νέες φωτογραφίες και πληροφορίες για το SUV της DS

DS 7 Crossback: Νέες φωτογραφίες και πληροφορίες για το SUV της DS

Οι διαρροές φωτογραφιών για το πρώτο τέτοιο μοντέλο της DS κλιμακώνονται και δεν αφήνουν τίποτα στη φαντασία μας.

Ελάχιστες μόνο μέρες αφότου διέρρευσε η πρώτη εικόνα του DS 7 χωρίς καθόλου καμουφλάζ, σειρά τώρα έχουν μερικές ακόμα.

Και πάλι βέβαια δεν υπάρχει φωτογραφία από το πίσω μέρος, όμως αυτή τη φορά φαίνονται πολλά περισσότερα πράγματα σχετικά με το αυτοκίνητο.

Με βάση το πόσο ισορροπημένα έχει ενσωματώσει τον όγκο ενός SUV στην εταιρική εικόνα των DS το αποτέλεσμα φαίνεται ιδιαίτερα επιτυχημένο, δικαιώνοντας τους σχεδιαστές. Εξάλλου, όπως ξαναγράψαμε και πρόσφατα η δυνατή του εικόνα θα είναι το ένα από τα δύο βαριά όπλα του νέου DS απέναντι στον παραδοσιακό ανταγωνισμό του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Διαρροή: Αυτό είναι το πρώτο SUV της DS

Το άλλο θα είναι η εξαιρετικά προηγμένη τεχνολογία του, κι εδώ ακριβώς αποκτά ιδιαίτερο νόημα μια από τις νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και είναι τραβηγμένη από την καμπίνα του αυτοκινήτου.

Η σημαντική πληροφορία της δεν είναι ότι δείχνει ένα μικρό κομμάτι του ταμπλό και τον πίνακα οργάνων του αυτοκινήτου, αλλά ότι το δείχνει να κινείται χωρίς ο οδηγός να έχει τα χέρια του στο τιμόνι.



Θα πρέπει να θεωρήσουμε βέβαιο λοιπόν ότι το DS 7 θα διαθέτει σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης μέχρι μια συγκεκριμένη ταχύτητα.

Προκειμένου αυτή η υπόθεση να γίνει βεβαιότητα πάντως, δεν έχουμε παρά να περιμένουμε λίγες ημέρες μέχρι το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης που ανοίγει τις πύλες του στις 9 Μαρτίου.

[Πηγή: carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube