DS 3 Crossback: Να και το ταμπλό του!

DS 3 Crossback: Να και το ταμπλό του!

Το μικρό SUV της DS, που θα παρουσιαστεί μέσα σε λίγες εβδομάδες, θα έχει ένα πρωτότυπο ταμπλό. Δείτε για παράδειγμα τα χειριστήρια με τα καρέ χρώμια.

Το αστικό SUV της DS Automobiles θα αποκαλυφθεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού. Συνεπώς, η παρουσίασή του είναι πλέον θέμα ημερών, καθώς το Mondial de l’Automobile χρειάζεται ακόμη τέσσερις μήνες για να ανοίξει τις πύλες του. 

Μέχρι στιγμής, το DS 3 Crossback κατάφερε να είναι πολύ διακριτικό. Στην ουσία, το αυτοκίνητο κατεπλάγη μόνο μία φορά από τους φωτογράφους-κατασκόπους σε δοκιμές στη βόρειο Ευρώπη. Αυτή την εβδομάδα όμως, ένα πρωτότυπο απαθανατίστηκε πάλι, και ο φωτογράφος-κατάσκοπος του motor.es κατάφερε να πιάσει μέχρι και ενσταντανέ της καμπίνας.

ds 3 crossback

Βέβαια, το ταμπλό εξακολουθεί να είναι καλά καμουφλαρισμένο, αλλά παρόλα αυτά ανακαλύπτουμε ενδιαφέροντα στοιχεία. Η αναπόφευκτη για τα σημερινά δεδομένα οθόνη αφής βρίσκεται ψηλά στο ταμπλό, αλά τάμπλετ. Στο πρωτότυπο αυτό δεν φαίνεται να είναι υπερμεγέθης, όπως στο DS7 Crossback ας πούμε. 

Πάνω απ’ όλα όμως, το μάτι τραβάει η ορίτζιναλ διάταξη των χειριστηρίων στην κεντρική κονσόλα. Τα κουμπιά φιλοξενούνται σε μια σειρά από τετράγωνα χρώμια, ένα σχήμα το οποίο η DS αγαπά ιδιαίτερα. Τα τρία καρέ που βρίσκονται πάνω, και τα οποία θα μπορούσαν να αφορούν τις ρυθμίσεις του κλιματισμού, φωλιάζουν σαν παζλ στα άλλα δύο από κάτω που μοιάζουν να είναι οι αεραγωγοί. Τα όργανα ελέγχου δεν φαίνονται, αλλά πρέπει να είναι ψηφιακά. Το DS 3 Crossback θα έχει προφανώς μια κομψή και tech εσωτερική παρουσίαση.

ds 3 crossback

H DS Automobiles έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι το αυτοκίνητο, που θα συναρμολογείται στη Γαλλία, θα διατίθεται και σε αμιγώς ηλεκτροκινούμενη έκδοση. Έτσι, θα γίνει το πρώτο μοντέλο που βασίζεται στη νέα πλατφόρμα CMP, συμβατή λοιπόν με αυτόν το σύστημα κίνησης.

ds 3 crossback
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube