Δοκιμές στο χιόνι για τη νέα Bentley Bentayga

Δοκιμές στο χιόνι για τη νέα Bentley Bentayga

H Bentley έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμη teaser video που δείχνει το πρώτο SUV στην ιστορία της που θα ονομάζεται Bentayga.

Το video που βλέπεται γυρίστηκε στη Σουηδία και δείχνει ένα ζευγάρι πρωτοτύπων Bentayga σε δοκιμές σε πολικές θερμοκρασίες.

Το SUV της Bentley, που αναμένεται να λανσαριστεί εμπορικά το προσεχές έτος, παρουσιάζεται ακόμη με βαρύ καμουφλάζ και ως εκ τούτου δεν έχουν και πολλά να πούμε για το ντιζάιν του. Το μόνο που αποκαλύπτει η Bentleyείναι κομμάτια από την καμπίνα, τα οποία δεν είχαμε δει στο προηγούμενο teaser video.  

Έτσι, βλέπουμε το υπέροχο κόκκινο σκούρο δέρμα με το οποίο είναι καλυμμένο το ταμπλό, το τριάκτινο τιμόνι με τα μπόλικα ενσωματωμένα χειριστήρια που υποστηρίζουν την πρόσβαση στις περισσότερες λειτουργίες του αυτοκινήτου. Στο κλιπάκι, η Bentley θέλει να υπογραμμίσει ότι η Bentayga θα είναι πολλά περισσότερα από ένα υπέρ-πολυτελές SUV, λέγοντας ότι θα έχει σημαντικές ικανότητες για κίνηση στο χώμα, μολονότι οι περισσότεροι ιδιοκτήτες της δεν θα εγκαταλείψουν ποτέ την άσφαλτο.

Κρίνοντας από το ήχο του μοτέρ, κάτω από το καπό της νέας Bentley Bentayga βρίσκεται ο νέος 6λιτρος διτούρμπινος κινητήρας W12 που αποδίδει 608 PS και 91,7 kgm. Το αυτοκίνητο θα διατίθεται ακόμη με ένα 4λιτρο μοτέρ V8, επίσης διτούρμπινο, αλλά και ένα τουρμποντίζελ V8, καθώς και μια επαναφορτιζόμενη υβριδική έκδοση.

[Πηγή Bentley]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube