Dodge Charger SRT Hellcat Octane Edition

Dodge Charger SRT Hellcat Octane Edition

Μια "σκοτεινή" έκδοση του πισωκίνητου αμερικανικού sedan των 717 PS.

Η Dodge παρουσίασε μια ειδική έκδοση του Charger SRT Hellcat με το όνομα Octane Edition που φέρει σκοτεινό look και επιπλέον εξοπλισμό. Να θυμίσουμε πως το ταχύτερο και ισχυρότερο sedan στον κόσμο παρουσιάστηκε το 2014, με τον θηριώδη κινητήρα HEMI V8 6,2 λίτρων να αποδίδει 717 PS στέλνοντας την κίνηση στους πίσω τροχούς.

Η Octane Edition διατίθεται σε δύο αποχρώσεις - Pitch Black ή White Knuckle - οι οποίες συνδυάζονται και ρίγες σε Satin Black και Octane Red, μαύρα εμβλήματα, μαύρη γρίλια και Satin Black αεροτομή. Πίσω από τις μαύρες σφυρήλατες ζάντες 20" Cross Brace (από το συγγενικό Dodge Challenger R/T Scat Pack 1320) ξεπροβάλλουν φρένα της Brembo με εξαπίστονες δαγκάνες εμπρός και τετραπίστονες δαγκάνες πίσω βαμμένες σε απόχρωση Octane Red.

Dodge Charger SRT Hellcat
 
Στο εσωτερικό (το οποίο έχει αρχίσει να δείχνει την ηλικία του) βρίσκουμε νέα καθίσματα SRT Performance με σχέδιο Houndstooth και λογότυπα ραμμένα στις πλάτες τους, κόκκινες ραφές, κόκκινες ζώνες ασφαλείας, gloss black λεπτομέρειες και πινελιές Dark Brushed στο ταμπλό και την κεντρική κονσόλα.

Το Dodge Charger RT Hellcat Octane Edition θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στις ΗΠΑ από το φθινόπωρο, ενώ το κόστος του πακέτου θα είναι περί τα $1.495 δολάρια.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube