Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες του pick-up της BYD

Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες του pick-up της BYD

Οι πρώτες φωτογραφίες του pick-up της BYD χωρίς καμουφλάζ είναι γεγονός, αποκαλύπτοντας τη σχεδίαση του αυτοκινήτου.

BYD

Όπως είχατε διαβάσει πριν από μερικές μέρες, η BYD έχει στα σκαριά τη δική της πρόταση στην κατηγορία των pick-up, ώστε να μπορέσει να ανταγωνιστεί τα Ford Ranger, Toyota Hilux αλλά και τα επερχόμενα Isuzu D-Max και Kia Tasman.

Προσώρας, το όνομα του μοντέλου δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τον κινεζικό κολοσσό να προκρίνει την ονομασία Shark. H παρουσίασή του είναι δρομολογημένη για το 2024, πλην όμως ήδη έχουν διαρρεύσει οι πρώτες φωτογραφίες του μοντέλου, χωρίς προστατευτικό καμουφλάζ.

Το pick-up της BYD αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στην αγορά ως PHEV, για να ακολουθήσει η αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή το 2025

BYD pick-up

Συγκεκριμένα, το pick-up της φίρμας από τη Shenzhen στους δρόμους του Μεξικό από τη σελίδα AutoDinamico στο Facebook. Στο εμπρός μέρος δεσπόζει ο ευμεγέθης λογότυπος της μάρκας και οι τετραγωνισμένοι προβολείς που θυμίζουν έντονα το Ford F-150. Όσον αφορά στο πίσω μέρος, την παράσταση κλέβει η ενιαία μπάρα LED που ενώνει τα δύο φωτιστικά σώματα, λεπτομέρεια που δεν συναντάς εύκολα σε pick-up μοντέλο.

Η εικόνα του εσωτερικού αναμένεται να είναι hi-tech, περιλαμβάνοντας δύο μεγάλες οθόνες, μία σε ρόλο ψηφιακού πίνακα οργάνων και μία για το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Η εταιρεία ακόμα δεν έχει προχωρήσει σε αποκαλύψεις αναφορικά με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Πληροφορίες από το εξωτερικό πάντως, επικαλούμενες πηγές κοντά στην εταιρεία αναφέρουν πως σε πρώτη φάση θα είναι διαθέσιμο ως επαναφορτιζόμενο υβριδικό, με αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία που προσεγγίζει τα 100 km. Κάτω από το καπό του θα βρίσκεται ένας υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης 1.5 lt, ο οποίος θα συνεργάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες, παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα τετρακίνησης.

 

 

Εκτός από το plug-in hybrid μοντέλο, διαθέσιμη αργότερα αναμένεται να γίνει και μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, η οποία θα καταφτάσει το 2025, μετά το επίσημο λανσάρισμα.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube