Διαρροή: Νέο Honda Jazz

Διαρροή: Νέο Honda Jazz

Έρχεται το 2020 στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμο ως υβριδικό.

Το πολυαναμενόμενο Honda Jazz (γνωστό και ως Fit σε ΗΠΑ και Ιαπωνία) διέρρευσε σε εικόνες από ιαπωνικό έντυπο που αποκαλύπτουν τον εξωτερικό και τον εσωτερικό σχεδιασμό του.

Όπως βλέπουμε το Jazz διατηρεί τη σιλουέτα "πολυμορφικού" η οποία χαρακτηρίζει όλες τις προηγούμενες γενιές, όμως υιοθετεί ένα πιο φιλικό πρόσωπο με αρκετά στοιχεία που παραπέμπουν σε B-SUV. Οι εκδόσεις που θα είναι διαθέσιμες στην ιαπωνική αγορά είναι η βασική Basic, η πολύχρωμη Ness, η πολυτελής Luxe και η περιπετειώδης Crosstar με διαφορές στον προφυλακτήρα, τη γρίλια και τα πλαστικά προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος.

Honda Jazz

Το εσωτερικό συνεχίζει να δίνει έμφαση στην πρακτικότητα με άπλετο χώρο για τους πίσω επιβάτες, τιμόνι με δύο ακτίνες, φυσικά χειριστήρια για τον κλιματισμό, αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και μια οθόνη αφής στην κορυφή της κεντρικής κονσόλας.

Το νέο Honda Jazz θα διατίθεται αποκλειστικά ως υβριδικό, συνδυάζοντας ένα τετρακύλινδρο μοτέρ 1,5 λίτρων με δύο ηλεκτροκινητήρες. Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε στην επίσημη πρεμιέρα του Honda Jazz στην Έκθεση του Τόκιο στις 23 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube