Διαρροή: Ferrari SF90 Stradale

Διαρροή: Ferrari SF90 Stradale

Η πρώτη υβριδική Ferrari μαζικής παραγωγής με απόδοση 1.000 PS.

Λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα της νέας Ferrari SF90 Stradale, οι πρώτες φωτογραφίες του υβριδικού μοντέλου των 1.000 PS διέρρευσαν στο διαδίκτυο.

Ferrari

Η SF90 Stradale έχει κλασσικές αναλογίες κεντρομήχανου υπεραυτοκινήτου με τη διθέσια καμπίνα μετατοπισμένη προς τα εμπρός. Στο εμπρός μέρος τα λεπτά φωτιστικά σώματα αγκαλιάζουν το ρύγχος και το άνω τμήμα τους θυμίζει αυτά της Ferrari J50 περιορισμένης παραγωγής.

Ο αέρας που εισέρχεται από τις μεγάλες εισαγωγές αέρα του εμπρός προφυλακτήρα διαφεύγει από την εσοχή στο καπό, οι γραμμές της οποίας καταλήγουν στις βάσεις του παρμπρίζ. Η οροφή και τα A-Pillars είναι βαμμένα σε μαύρη απόχρωση και σε συνδυασμό με τα φιμέ τζάμια διαχωρίζουν το cockpit από το υπόλοιπο αμάξωμα. 

Οι μεγάλες εισαγωγές αέρα στο πάνω μέρος των φτερών ως συνέχεια της γραμμής των παραθύρων, προδίδουν τη θέση του κινητήρα (στο κέντρο) ενώ η δυναμική γραμμή πάνω από τα μαρσπιέ ελαφραίνει οπτικά το προφίλ του οχήματος δίνοντας μεγαλύτερη ένταση στους τροχούς.

Ferrari SF90 Stradale

Στο πίσω μέρος η διαμόρφωση της ουράς θυμίζει και πάλι την Ferrari J50 με τις διαγώνιες επιφάνειες να μοιάζουν με τένοντες που καταλήγουν στα φουσκωμένα φτερά. Το γραφικό ενισχύεται από το μαύρο χρώμα της αεροτομής και του διάφανου καλύμματος που λειτουργεί σαν μια μικρή βιτρίνα για τον κινητήρα.

Τα πίσω φώτα είναι για πρώτη φορά τετραγωνισμένα αντί για τα παραδοσιακά κυκλικά στα οποία μας είχε συνηθίσει η Ferrari. Οι δύο μεγάλες εξατμίσεις είναι τοποθετημένες ψηλά στον προφυλακτήρα, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου καλύπτεται από εσοχές που καταλήγουν στο διαχύτη.

Το κεντρομήχανο υπεραυτοκίνητο θα τοποθετηθεί στη γκάμα της Ferrari πάνω από την 812 Superfast ως η νέα ναυαρχίδα της ιταλικής φίρμας. Αντίστοιχες της απόδοσης των 1.000 PS θα είναι και οι επιδόσεις της που θα προσεγγίζουν αυτές της απόλυτης La Ferrari. Περισσότερα για την SF90 Stradale μόλις παρουσιαστεί και επίσημα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube