Διαρροή: Αυτή είναι η ανανεωμένη Ford Mustang 2018 [video]

Διαρροή: Αυτή είναι η ανανεωμένη Ford Mustang 2018 [video]

H ανανεωμένη Ford Mustang 2018 αποκαλύφθηκε στο web μέσω ενός video.

To προωθητικό κλιπάκι της ανανεωμένη Ford Mustang 2018 δόθηκε στο carscoops από το Mustang6G και αφορά το 5λιτρο μοντέλο με το Performance Package.

Ο εντοπισμός των διαφορών σε σχέση με το υφιστάμενο μοντέλο είναι αρκετά δύσκολος, καθώς αυτές είναι περιορισμένης έκτασης και ήσσονος σημασίας. Στο εμπρός μέρος ανασχεδιάστηκαν τα φανάρια με την προσθήκη μιας «βάσης» στο κάτω μέρος, επιμήκων LED, ενώ ανασχεδιάστηκε επίσης ο προφυλακτήρας και αναδιαμορφώθηκε το καπό. Το εμπρός μέρος τώρα φαίνεται χαμηλότερο, αλλά μόνο με τη δημοσιοποίηση των επίσημων φωτογραφιών θα μπορέσουμε να βγάλουμε ασφαλές συμπέρασμα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε σε δρόμο και στην πίστα των Σερρών τη Ford Mustang Fastback GT 5.0 V8 [video]

Στο πίσω μέρος, ομοίως φαίνεται να ανασχεδιάστηκαν τα φανάρια, διατηρώντας όμως την εμφάνιση των τριών τμημάτων. Όσον αφορά την καμπίνα, μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάποια οπτική αναφορά.

Τον περασμένο Νοέμβριο είχαμε γράψει ότι η Ford προτίθεται να καταργήσει το βασικό υφιστάμενο 3,7λιτρο V6, αρκούμενη στον 2,3λιτρο 4κύλινδρο τούρμπο EcoBoost που είναι πιο δυνατός, αλλά και πιο αποδοτικός. Επίσης θα υιοθετήσει το νέο 10άρι αυτόματο σασμάν που έχουν εξελίξει από κοινού με την General Motors και χρησιμοποιείται ήδη στο Ford F-150 και στη Chevrolet Camaro ZL1Εδώ να θυμίσουμε ότι η Ford έχει καταθέσει στο Γραφείο Ευρεσιτεχνιών των ΗΠΑ και πατέντα για 11άρι αυτόματο κιβώτιοΌλα αυτά βέβαια παραμένουν πιθανολογήσεις, καθώς το Μπλε Οβάλ δεν έχει ακόμα επιβεβαιώσει τίποτα από τα παραπάνω επίσημα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube