Διαρροή: Ανανεωμένο Lexus NX

Διαρροή: Ανανεωμένο Lexus NX

Το premium D-SUV της Lexus φρεσκάρεται αισθητικά και τεχνολογικά.

Φωτογραφίες από το επερχόμενο facelift του Lexus NX διέρρευσαν στο διαδίκτυο, αποκαλύπτοντας τις σχεδιαστικές αλλαγές εντός και εκτός που είναι εκτενέστατες.

Το Lexus NX πρωτοπαρουσιάστηκε το 2014, οπότε έχει έρθει η ώρα για μια ανανέωση ώστε να αντιμετωπίσει καλύτερα τον ανταγωνισμό που περιλαμβάνει μοντέλα όπως το Volvo XC60, η BMW X3, η Mercedes-Benz GLC και το Audi Q5.

Lexus NX

Το ανανεωμένο NX αποκτά νέα μάσκα που διατηρεί τη μεγάλη γρίλια της Lexus και παρόμοιους αεραγωγούς, έχει όμως πιο κομψά φώτα LED που πλέον ενσωματώνουν τα φλας και τα φώτα ημέρας.

Η σιλουέτα στο προφίλ είναι αναγνωρίσιμη, όπως και η γραμμή των παραθύρων, όμως και εδώ έχουμε νέα πάνελ αμαξώματος με διαφορετικές δυναμικές γραμμές στις πόρτες, μυώδη φτερά και τονισμένου ώμους.

Πίσω, τα ανασχεδιασμένα φώτα ενώνονται με μια λωρίδα LED, ενώ ο προφυλακτήρας έχει πλευρικές σχισμές και διακοσμητικά στοιχεία από χρώμιο στο διαχύτη.

Lexus

Μεγάλες είναι οι αλλαγές και στο εσωτερικό, με σημαντικά μεγαλύτερη οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό, νέο πάνελ με τα χειριστήρια κλιματισμού από κάτω, ανασχεδιασμένο τιμόνι, ψηφιακό πίνακα οργάνων και πιο μοντέρνο κεντρικό τούνελ που ενώνεται οπτικά με την κεντρική κονσόλα.

Η επίσημη πρεμιέρα του ανανεωμένου Lexus NX θα γίνει μέσα στους επόμενους μήνες, οπότε και θα μάθουμε περισσότερα για τις αλλαγές στην εξηλεκτρισμένη γκάμα κινητήρων.

[Πηγή: Motor1]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube