Διαρροή των πατενταρισμένων σκίτσων της νέας BMW X7

Διαρροή των πατενταρισμένων σκίτσων της νέας BMW X7

Κύρια σχεδιαστικά χαρακτηριστικά της νέας ναυαρχίδας των SUV της BMW είναι η τεράστια μάσκα, τα λεπτά φώτα και το macho παρουσιαστικό.

Η BMW ετοιμάζεται για το λανσάρισμα του νέου μεγάλου SUV X7 σε μερικούς μήνες και σειρά μετά τις διαρροές και την παρουσίαση του πρωτότυπου, είχε να δούμε και κάτι πιο κοντά στην πραγματικότητα.

Τα πατενταρισμένα σκίτσα της νέας BMW X7 μας παρουσιάζουν αυτό που περιμέναμε, δηλαδή ένα αυτοκίνητο με πληθωρικά χαρακτηριστικά. Η έκδοση παραγωγής διατηρεί την τεράστια μάσκα που τονίζει το ρύγχος και τα λεπτά φώτα που αγκαλιάζουν τις γωνίες του αμαξώματος. Έτσι, δημιουργείται και μια σχεδιαστική διαφορά σε σχέση με τη νέα X5.

BMW X7 Patend Scetches 1

Οι εξωτερικές διαστάσεις της νέας X7 δεν αναμένεται να έχουν διαφοροποιηθεί από το πρωτότυπο, πράγμα που σημαίνει ότι έχει μήκος 5.020 mm, πλάτος 2.020 mm και ύψος 1.800 mm, με το μεταξόνιο να φτάνει τα 3.010 mm.

Η γκάμα κινητήρων της νέας X7 δεν αναμένεται να έχει διαφορές από αυτή της νέας X5, πράγμα που σημαίνει ότι για αρχή η βασική βενζινοκίνητη έκδοση θα αφορά τον 3λιτρο 6κύλινδρο σε σειρά Twin Power Turbo με τους 340 ίππους (xDrive40i) και ακολουθεί η V8 με νέο μοτέρ που αποδίδει 462 ίππους (xDrive50i). Στην πετρελαιοκίνητη γκάμα θα βρούμε δύο 3λιτρα εξακύλινδρα σε σειρά σύνολα με 265 (xDrive30d) και 400 ίππους (quad turbo, X5 M50d). Όλες οι εκδόσεις κινητήρα συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο οχτώ σχέσεων, ενώ στο άμεσο μέλλον θα δούμε και έκδοση με τον 2λιτρο 4κύλινδρο Twin Power Turbo που θα αποτελεί μέρος του υβριδικού συστήματος κίνησης της έκδοσης xDrive40e.

BMW X7 Patend Scetches 2

[Πηγή: Motor1]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube