Διαρροή φωτογραφιών του νέου Subaru WRX (;)

Διαρροή φωτογραφιών του νέου Subaru WRX (;)

Η Subaru έχει αποκαλύψει μόνο το εμπρός μέρος του νέου WRX, όμως φαίνεται ότι και δυο κανονικές φωτογραφίες του διέρρευσαν στο διαδίκτυο.

Οι φωτογραφίες δεν προήλθαν από την επίσημη Subaru, η οποία έχει αποκαλύψει μόνο το εμπρός μέρος του νέου της μοντέλου. Και ακόμα δεν υπάρχει επιβεβαίωση ότι αυτό που βλέπουμε είναι πράγματι το νέο WRX και όχι ο πειραματισμός κάποιου στο Photoshop.

Αν πρόκειται για το Subaru WRX παραγωγής, η εμφάνισή του είναι σαφώς πιο ήπια από του WRX Concept και πιο συντηρητική απ' ότι περίμεναν οι πιο πιστοί οπαδοί της φίρμας. Κι αν το εμπρός μέρος διατηρεί την επιθετικότητα που χρειάζεται το μοντέλο με τους τεράστιους αεραγωγούς του προφυλακτήρα, τα εξογκώματα στο καπό και τα φουσκωμένα φτερά, το πίσω είναι πολύ πιο διακριτικό.


Η είδηση της ανεξαρτητοποίησης του ονόματος WRX από τα συμβατικά 4πορτα Subaru Impreza αλλά και η παρουσίαση του WRX Concept άφηναν υποσχέσεις για τη δημιουργία μιας σαφώς πιο ενδιαφέρουσας σιλουέτας για το σπορ μοντέλο της φίρμας. Όμως εδώ βλέπουμε ένα πίσω μέρος που ελάχιστα διαφέρει από των συμβατικών Subaru Impreza sedan στης αμερικανικής αγοράς.


(το συμβατικό Subaru Impreza για την αγορά των Η.Π.Α.)

Το νέο Subaru WRX θα παρουσιαστεί επίσημα στο Los Angeles Auto Show 2013, που ανοίγει τις πύλες του στις 19 Νοεμβρίου.

[Πηγή: Car Spy Shots]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube