Τι θα δούμε στο Los Angeles Auto Show 2013

Τι θα δούμε στο Los Angeles Auto Show 2013

Απoκαλύπτουμε τα σημαντικότερα μοντέλα -πρωτότυπα, ολοκαίνουργια και facelift- που αναμένεται να κάνουν το επίσημο ντεμπούτο τους στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του LA.

Tο Los Angeles Auto Show 2013 ανοίγει τις πύλες του στις 19 Νοεμβρίου και το πρόγραμμά του είναι πλήρες λανσαρισμάτων από μεγάλους κατασκευαστές, είτε με νέα πρωτότυπα είτε με μοντέλα παραγωγής είτε με «φρεκαρίσματα».

Η δημοσιογραφική ομάδα του drive.gr θα σας ενημερώνει αδιαλείπτως για ό,τι προαλείφεται για debutant στο Los Angeles Auto Show 2013 και μέχρι αυτό να ανοίξει τις πύλες του. Αλλά μέχρι τότε σας παρουσιάζουμε μια σύνοψη από τα πιο σημαντικά εκθέματα.

BMW 4 Series Convertible
Τις περισσότερες από τις λεπτομέρειες της τελευταίας προσθήκης στην BMW 4 Series τις γνωρίζουμε ήδη, αλλά στο Los Angeles θα τη δούμε για πρώτη φορά σε γυμνό μέταλλο. Η τιμή της εκτιμούμε ότι θα ξεκινά από τα €50.000.



Ford Edge
Πωλείται ήδη στις ΗΠΑ και η αναβαθμισμένη ευρωπαϊκή εκδοχή του επιβεβαιώθηκε ότι θα ξεμπαρκάρει και στη Γηραιά Ήπειρο το 2014. Το μπλε οβάλ διαβλέπει μια μεγάλη ευκαρία στην ευρωπαϊκή αγορά των SUV και το Edge θα είναι το τρίτο μέλος στην γκάμα των SUV της Ford, δίπλα στα EcoSport και Kuga.



Kia Quoris
Προορισμένο για να γίνει η νέα σεντάν ναυαρχίδα της κορεατικής μάρκας, το Quoris, γνωστό και ως K9 ή K900, επιβεβαιώθηκε ήδη για τις ΗΠΑ, αλλά είναι μάλλον απίθανο να έρθει στην Ευρώπη λόγω του μεγέθους του.



Mercedes-Benz S65 AMG
H S65 AMG λέγεται ότι θα αποδίδει 630 PS από 6λιτρο V12 και ψιθυρίζεται ότι θα επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε λιγότερο από τέσσερα δευτερόλεπτα. Η τιμή της στην Ελλάδα θα ξεπερνά τις €300.000.



Nissan 370Z – αντικαταστάτης
Νωρίτερα μέσα στον Νοέμβριο, μάθαμε ότι η Nissan σχεδιάζει να αποκαλύψει τον αντικαταστάτη για το υφιστάμενο 370Z στο Los Angeles και όχι εντός έδρας, τέσσερις ημέρες αργότερα στο Tokyo Motor Show. Ο Ιάπωνας κατασκευαστής λέει ότι το αυτοκίνητο θα επανακαθορίσει την γκάμα του Ζ, αλλά οι ιθύνοντες νόες της Nissan επιβεβαιώνουν ότι δεν θα τοποθετηθεί απέναντι στο Toyota GT86.



Porsche Macan
Χωρίς αμφιβολία, μια από τις πιο ηχηρές παρουσίες στο Los Angeles. Το κόμπακτ SUV της Porsche θα αντιπαρατεθεί στην αγορά με τα Audi Q5 και Range Rover Evoque.



Porsche 911 Targa
Οι πληροφορίες γι την αναβαθμισμένη Porsche 911 Targa στο δρόμο για το Los Angeles Auto Show 2013 είναι πενιχρές, αλλά περιμένουμε να φτιάχνεται μόνο τετρακίνητη και νε διατίθεται με τα ίδια μοτέρ, το 3,4λιτρο με τα 350 άλογα και τον 3,8λιτρο με τα 400, αμφότερα 6κύλινδρα μπόξερ και γνωστά μας από το προηγούμενο μοντέλο.

Porsche 911 Turbo και Turbo S Cabriolet
To Los Angeles Auto Show 2013 θα είναι το επίσημο ντεμπούτο αυτών των soft-top που εμπορικά παίζουν εντός έδρας, καθώς οι ΗΠΑ είναι η μεγαλύτερη αγορά τους. Οι Porsche 911 Turbo και Turbo S Cabriolet παρουσιάζονται επίσημα λίγο αργότερα από τις κουπέ εκδόσεις του.



Subaru WRX Concept

Το πρωτότυπο WRX το έχουμε ξαναδει, αλλά αυτή τη φορά η Subaru υπόσχεται μεγάλες αλλαγές στην εμφάνιση της επόμενης γενιάς του μοντέλου. Το αρχικό δίπορτο πρωτότυπο έχει πλέον μεγαλώσει για να χωρέσει τέσσερις πόρτες, αλλά μάλλον πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που δεν θα το δούμε στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube