Διαρροή φωτογραφιών της Lamborghini Asterion

Διαρροή φωτογραφιών της Lamborghini Asterion

Η Lamborghini Asterion είναι ένα πρωτότυπο 2+2 θέσεων με υβριδικό σύστημα κίνησης και 900 PS.

Η Lamborghini μας έχει προετοιμάσει για ένα νέο μοντέλο που πρόκειται να παρουσιάσει την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου στο Παρίσι. Φαίνεται όμως ότι η έκπληξη χάλασε, αφού οι πρώτες φωτογραφίες της Asterion ήδη κυκλοφόρησαν.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο ιταλικό περιοδικό Quattroruote απεικονίζουν ένα μοντέλο με σχετικά μαζεμένες διαστάσεις αλλά και χώρο για ένα υποτυπώδες κάθισμα στο πίσω μέρος. Σύμφωνα με το άρθρο μάλιστα η Lamborghini Asterion χρησιμοποιεί κινητήρα V10, οπότε μπορούμε να υποθέσουμε ότι χρησιμοποιεί κοινά μηχανικά μέρη με τη Huracan.

Στην περίπτωση της Asterion βέβαια ο ατμοσφαιρικός V10 610 ίππων συνδυάζεται με τρία ηλεκτρικά μοτέρ, ένα δίπλα στον κινητήρα και από ένα για κάθε μπροστινό τροχό. Η συνολική ισχύς του συστήματος λέγεται ότι φτάνει τα εντυπωσιακά 900 PS.



Το αν η Lamborghini Asterion είναι ένα απλό πρωτότυπο ή ένα μοντέλο που θα μπει έστω σε περιορισμένη παραγωγή θα το μάθουμε την ερχόμενη Πέμπτη 2 Οκτωβρίου, στα επίσημα αποκαλυπτήρια του αυτοκινήτου στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού.

[Πηγή: Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube