Νέο μοντέλο από τη Lamborghini;

Νέο μοντέλο από τη Lamborghini;

Η Lamborghini ανακοίνωσε την παρουσίαση ενός μυστηριώδους νέου κουπέ στο προσεχές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού.

Με ένα σκίτσο και ένα σλόγκαν που υποψιάζει αλλά δεν ξεκαθαρίζει τίποτα, η Lamborghini προετοίμασε το έδαφος για την παρουσίαση ενός νέου μοντέλου της τον ερχόμενο Οκτώβριο στο Παρίσι.

Το τρίτο μοντέλο στη γκάμα της Lamborghini, δίπλα στη Huracan και την Aventador, αναμένεται ότι θα είναι το SUV που προς το παρόν είναι γνωστό με το όνομα Urus. Και οι άνθρωποι της ιταλικής εταιρίας έχουν εξηγήσει στο παρελθόν γιατί προτιμούν το λανσάρισμα ενός τέτοιου οχήματος, αντί για ένα συμβατικό σεντάν.

Όμως το αφηρημένο σκίτσο που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Lamborghini εμφανίζει ένα μοντέλο με πιο χαμηλό προφίλ από αυτό που θα περιμέναμε να δούμε σε ένα SUV. Η σιλουέτα του παραπέμπει περισσότερο σε ένα μεγάλο κουπέ, με τονισμένα πίσω φτερά τα οποία ίσως να ενσωματώνουν και ευμεγέθεις αεραγωγούς.

Η Lamborghini πάντως συνόδευσε το σκίτσο με το σλόγκαν «Όταν πετύχεις την τελειότητα, μπορείς απλώς να τη διπλασιάσεις», οπότε είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι πρόκειται για κάποιο τετραθέσιο μοντέλο. Το οποίο όμως δεν γνωρίζουμε ακόμα αν θα παραμείνει πρωτότυπο ή αν θα βρει τον δρόμο προς την παραγωγή.

Σε κάθε περίπτωση θα μάθουμε την αλήθεια το πρωί της Πέμπτης 2 Οκτωβρίου, όταν θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του μοντέλου στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού.



[Πηγή: Lamborghini]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube