Διαρροή: Νέο Audi RS6 Avant Plus με 600 PS

Διαρροή: Νέο Audi RS6 Avant Plus με 600 PS

Η Audi UK «αποκάλυψε» φωτογραφίες και πληροφορίες για το επερχόμενο RS6 Avant Plus.

Δεν γνωρίζουμε κατά πόσον η διαρροή αυτή ήταν εν γνώσει και σε συμφωνία με το στρατηγείο της Audi στο Ingolstadt, αλλά εκείνο που γνωρίζουμε είναι ότι δεν υπήρξαν εγκλήσεις από μέρους του.

Ευτυχώς για όλους εμάς το GTSpirit πρόλαβε και «τσάκωσε» για τα καλά τη διαρροή, τόσο όσον αφορά τις φωτογραφίες όσο και τις πληροφορίες, πριν η Audi UK κατεβάσει τη webpage.



Η επίσημη περιγραφή από την επίμαχη webpage  έλεγε: «Το RS6 Avant Plus είναι το τελευταίο από τα καταπληκτικά RS της σειρά “Plus”, που προσφέρει ακόμα καλύτερες επιδόσεις και ακρίβεια σε σχέση με το στάνταρ RS6 –μέσα κι έξω από την πίστα. Το RS6 Avant Plus χρησιμοποιεί μια βελτιωμένη έκδοση του 4λιτρου V8 TFSI του RS6 που αποδίδει 600 PS -40 παραπάνω από το στάνταρ RS6».

Επιπλέον της αύξησης της ισχύος, υπάρχει αναφορά για αδιευκρίνιστη μείωση βάρους για επιπλέον ακρίβεια και καλύτερο κράτημα. Όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση, αυτή δεν διαφέρει από του στάνταρ μοντέλου.



Να θυμίσουμε ότι το στάνταρ Audi RS6 Avant είναι ένα πραγματικά σπουδαίο αυτοκίνητο με καταιγιστικές επιδόσεις, όπως είχαμε γράψει στη γνωριμία που είχαμε μαζί του. Ο 4λιτρος V8 TFSI αποδίδει 560 PS, το επιθετικό bodykit σε πείθει πως είναι τόσοι και διαθέτει μπόλικο χώρο για τέσσερις με τα μπαγκάζια τους.

Το νέο Audi RS6 Avant Plus θα ντεμπουτάρει εμπορικά στην Ευρώπη στο τέλος του 2014.

[Πηγή GTSpirit μέσω carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube