Διαρροή: Νέα McLaren 650S

Διαρροή: Νέα McLaren 650S

Επίσημες φωτογραφίες της μεσαίας McLaren 650S κυκλοφορούν στο web, ταυτόχρονα με τις πρώτες πληροφορίες από μια ιδιωτική παρουσίαση του μοντέλου.

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε, η McLaren δημοσίευσε ένα teaser για την επερχόμενη 650S και τώρα έχουμε τις πρώτες πληροφορίες για το μοντέλο που θα τοποθετηθεί ανάμεσα στη «μικρή» McLaren 12C και στην κορυφαία P1 –που οδηγούμε στο DRIVE που κυκλοφορεί από 14 Φεβρουαρίου.

Ο Jenson Button ήταν αυτός που βοήθησε τη McLaren στην εξέλιξη της 650S, που βασίζεται στην 12C, και φορά τον ίδιο 3,8λιτρο διτούρμπινο V8, που για την περίσταση αποδίδει 650 PS.

Οι Sunday Times αναφέρουν ότι η ανάρτηση, η αεροδυναμική, τα φρένα η μετάδοση και τα λάστιχα της νέας McLaren 650S αναβαθμίστηκαν σε σχέση με τα αντίστοιχα της 12C, κάτι που  μπορεί να σημαίνει ότι η πρώτη θα αντικαταστήσει τη δεύτερη, μιας και είναι τόσο παρόμοιες. Όσον αφορά το στιλ, η McLaren κάνει χρήση της μάσκας της P1, ενώ το πίσω μέρος του αυτοκινήτου προέρχεται σχεδόν αυτούσιο από τη 12C. 

Η νέα McLaren 650S θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα της στις αρχές του επόμενου μήνα, στο Διεθνές Σαλόνι της Γενεύης.  

[Πηγή driving.co.uk]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube