Διαρροή: Νέα BMW X6

Διαρροή: Νέα BMW X6

Αρκετές φωτογραφίες από την επίσημη gallery της επερχόμενης δεύτερης γενιάς στης BMW X6 διέρρευσαν στο διαδίκτυο.

Με σαφή σχεδιαστική επήρεια από την X5 ΜΥ2014, η νέα, δεύτερη γενιά της BMW X6 διατηρεί την κουπέ σιλουέτα της πρώτης γενιάς, αλλά υιοθετεί ένα σαφώς πιο εξελιγμένο ντιζάιν.

Ο σχεδιασμός της αυτή τη φορά είναι καλύτερα προσαρμοσμένος στο χαρακτήρα του μοντέλου και πάντως μακριά από το χοντροκομμένο στιλ της πρώτης γενιάς. Προφανώς παραμένει ένα σχέδιο που θα αποκτήσει φανατικούς φίλους και άσπονδους εχθρούς, όπως και η πρώτη γενιά άλλωστε, αλλά κανείς δεν μπορεί να διαφωνήσει ότι το τωρινό σχέδιο είναι σαφώς πιο εκλεπτυσμένο.

Η γκάμα των βενζινοκινητήρων θα προέρχεται προφανώς αυτούσια από την Χ5, περιλαμβάνοντας έναν 3λιτρο TwinPower Turbo με έξι κυλίνδρους σε σειρά και 306 PS, και ένα V8 4,4λιτρο με 450 PS.

Στους ντίζελ θα υπάρχει ένας 6κύλινδρος 3λιτρος σε δύο εκδόσεις ισχύος: Με 258 PS και τριτούρμπινος με 381 PS. Αργότερα θα δούμε και την κορυφαία της γκάμας X6 M με διτούρμπινο V8 4.4 και μέγιστη ισχύ 555 PS, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο για ένα μοντέλο αντίστοιχο του Χ6 ActiveHybrid της πρώτης γενιάς ή μια X6 με το πακέτο κίνησης της Χ5 eDrive.

Η επίσημη παρουσίαση της δεύτερης γενιάς της BMW X6 αναμένεται μέσα στον Ιούνιο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube