Διαρροή εικόνας για τη νέα McLaren 688 HS

Διαρροή εικόνας για τη νέα McLaren 688 HS

Μια εικόνα που διέρρευσε στο διαδίκτυο μας αποκαλύπτει την αγριωπή όψη της McLaren που αντικαθιστά την Ρ1 στην κορυφής της γκάμας της μάρκας.

Μία διαρροή στο McLarenlife.com μας δίνει μια πρώτη εντύπωση για τη νέα McLaren 688 High Sport. Τώρα που η παραγωγή της P1 ολοκληρώθηκε, αυτή θα έχει την τιμή και την ευθύνη να σηκώσει τον τίτλο της ταχύτερης McLaren στην ενεργή γκάμα του εργοστασίου.

Η 688 HS βασίζεται στην 675, αλλά η ισχύς του V8 των 3,8 lt έχει αυξηθεί στα 688 PS. Η αλλαγή φαίνεται μικρή, αλλά ως συνήθως η McLaren που δεν αφήνει τα πράγματ στην τύχη τους, έχει κάνει σημαντικές αλλαγές στα σωθικά του μοτέρ για να προκύψει αξιόπιστα η επιπλέον ισχύς. 

Δείτε ακόμη Δοκιμάζουμε την McLaren 650 [video]

Όπως βλέπουμε στην φωτογραφία, το εμπρός μέρος διατηρεί τα φωτιστικά σώματα και την βασική αρχιτεκτονική της 675, αλλά η αεροδυναμική είναι σημαντικά διαφοροποιημένη. Το σπόιλερ προεξέχει έντονα και είναι σαφώς μεγαλύτερο των προηγούμενων εφαρμογών, ενώ διακρίνονται και οι επιθετικοί διαχωριστές ροής από ανθρακονήματα. Στην οροφή, σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα υπάρχει μία εισαγωγή τύπου ram air για την καλύτερη τροφοδοσία του κινητήρα με δροσερό αέρα υπό πίεση, ενώ στην ουρά αναμένεται μία σταθερή αεροτομή, επίσης από ανθρακονήματα. 

​Δείτε ακόμη Δοκιμάζουμε την McLaren 570S [video]

Την 688 HS έχει δημιουργήσει το τμήμα MSO, τα κομάντο της McLaren Special Operations. Θα κατασκευαστούν μόλις 25 μονάδες, που έχουν ήδη προπωληθεί.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube