Διαρροή: Αυτό είναι το εσωτερικό της Mercedes-AMG GT

Διαρροή: Αυτό είναι το εσωτερικό της Mercedes-AMG GT

Οι πρώτες φωτογραφίες του εσωτερικού της Mercedes-AMG GT διέρρευσαν online, πολύ πριν από το φημολογούμενο ντεμπούτο της στο Mondial de l’ Automobile στο Παρίσι, το φθινόπωρο.

Οι σχεδιαστικές γραμμές της καμπίνας της επερχόμενης Mercedes-AMG GT έλκουν την καταγωγή τους από τις SL και SLS AMG.

Το εσωτερικό της ισορροπεί πετυχημένα μεταξύ του σπορ και του κομψού, με κυρίαρχα αισθητικά κια λειτουργικά στοιχεία, τις δερμάτινες επενδύεις σε δύο χρωματικούς τόνους, το φαλτσοκομμένo στο κάτω τεταρτημόριό του τιμόνι και τις ανθρακονημάτινες διακοσμήσεις.

Στις φωτογραφίες που διέρρευσαν μπορούμε επίσης να παρατηρήσουμε τη φαρδιά κεντρική κονσόλα με τις μεταλλικές διακοσμήσεις, το χειριστήριο αφής του συστήματος COMAND και τον επιλογέα οδηγικών ρυθμίσεων με πέντε διαφορετικές διαμορφώσεις.

Στην κονσόλα μπορούμε επίσης να δούμε τα μπουτόν για τη ρύθμιση της ανάρτησης, της απενεργοποίησης του συστήματος ελέγχου πρόσφυσης και της ακουστικής ρύθμισης της εξάτμισης.

Η καμπίνα διαθέτει κυκλικούς αεραγωγούς, οθόνη για το σύστημα COMAND και δερμάτινη επένδυση στο ταμπλό με χρωματικό κοντράστ στα εξώραφα.

Όπως είχαμε αναφερθεί και παλιότερα, την AMG GT κινεί ένας V8 4,0 λίτρων με 500-520 PS και 67 kgm ροπής. Ο κινητήρας αυτός, που θα τοποθετηθεί και στην C63 AMG, έχει την ίδια βασική αρχιτεκτονική με τον 4κύλινδρο δίλιτρο που κινεί τις Α45 AMG και CLA45 AMG. Είναι τοποθετημένος χαμηλά και όσο πιο πίσω γίνεται, για καλύτερη κατανομή του βάρους στους δύο άξονες του αυτοκινήτου.

Η Mercedes AMG φημολογείται ότι θα παρουσιάσει και ένα βασικό μοντέλο με απόδοση 480 ίππων, καθώς και ένα κορυφαίο Black Series που θα φτάνει σχεδόν τους 600 PS.

Η AMG GT αναμένεται να διατεθεί στην Ευρώπη σε τιμή γύρω στα 120.000 ευρώ (SLS: 200.000 ευρώ). Θα συναρμολογείται στην ίδια γραμμή παραγωγής που φτιαχνόταν η SLS, στα κεντρικά της AMG, στο Affalterbach της Γερμανίας.

[Πηγή Auto Motor und Sport]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube