Διαρροή: Αυτό είναι το Audi S1 quattro

Διαρροή: Αυτό είναι το Audi S1 quattro

Το Audi S1 θα παρουσιαστεί επίσημα αύριο, όμως σήμερα διέρρευσε στο διαδίκτυο η πρώτη φωτογραφία του.

Η κορυφαία έκδοση του Audi A1 είναι τετρακίνητη, με 2λιτρο κινητήρα 230 ίππων. Μια μέρα πριν από την επίσημη αποκάλυψή του η πρώτη φωτογραφία του μοντέλου που θα φέρει το θρυλικό διακριτικό S1 έχει ήδη κυκλοφορήσει.

Δεν πρόκειται για το πρώτο τετρακίνητο Audi A1, αφού είχε προηγηθεί το A1 quattro που είχε κυκλοφορήσει σε περιορισμένη παραγωγή 333 αυτοκινήτων το 2012. Το νέο Audi S1 quattro έχει λίγο πιο διακριτική εμφάνιση από εκείνο, με εμπρός προφυλακτήρα που ακολουθεί το στιλ των εκδόσεων S της Audi. Το Audi S1 Sportback που φαίνεται στη φωτογραφία που μόλις διέρρευσε έχει ακόμα εμπρός φώτα LED με κόκκινες λεπτομέρειες, νέας σχεδίασης ζάντες και μια ευμεγέθη πίσω αεροτομή.

Για τις ακριβείς προδιαγραφές του Audi S1 θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι αύριο, όμως αναμένεται να φοράει κινητήρα 2.0 TSI με ισχύ 230-250 PS. Η τετρακίνηση θα υλοποιείται με σύστημα Haldex. Στην πίσω ανάρτηση δεν θα υπάρχει ο ημιάκαμπτος άξονας των συμβατικών Audi A1 αλλά μια διάταξη πολλαπλών συνδέσμων, όπως στο VW Polo R που επίσης αναμένεται.

[Πηγή: Worldcarfans]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube