Δείτε και ακούστε από κοντά τη νέα Lamborghini Aventador SVJ [video]

Δείτε και ακούστε από κοντά τη νέα Lamborghini Aventador SVJ [video]

H κάτοχος του ρεκόρ στο ’Ring κάνει δημόσια εμφάνιση στην έκδοση παραγωγής και μας παίζει μουσική με τον V12 των 770 PS.

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από την επίσημη παρουσίαση της κορυφαίας Aventador SVJ και το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής, σε χρώμα Verde Alceo, εμφανίστηκε σε ντίλερ του Newport Beach, στην California.
  
Το υποδέχτηκε πλήθος βενζινοαίματων φαν, για χάρη των οποίων η Lambo έβαλε μπροστά και μασράρισε τον 6,5λιτρο V12. Θα ακούσετε λοιπόν τον ήχο του, όχι φτιασιδωμένο και με μουσική υπόκρουση, όπως στο διαφημιστικό video της Lamborghini, αλλά καθαρό και ρεαλιστικό, όπως θα τον ακούτε καθημερινά αν είστε από τους 900 τυχερούς που θα αποκτήσουν το κορυφαίο αυτό supercar (θα διατεθεί στις ΗΠΑ στην τιμή ευκαιρία των $517.770).

Θυμίζουμε ότι o ατμοσφαιρικός V12 της Aventador SVJ αποδίδει 770 PS και 73,4 kgm ροπής, που επιταχύνουν το supercar από στάση έως τα 100 km/h σε 2,8” και του δίνουν μια τελική 350 km/h.
  
Πέρα από δύναμη, η SVJ έχει και προηγμένη τεχνολογία για να πηγαίνει γρήγορα, όπως είναι η ενεργή αεροδυναμική ALA και το σύστημα ενεργητικής τετραδιεύθυνσης που της προσθέτει ευελιξία στις χαμηλές ταχύτητες και σταθερότητα στις υψηλές.

Σίγουρα, όλα αυτά βοήθησαν τη Lambo να πετύχει ένα νέο ρεκόρ στο Nurburgring (βλ. video εδώ), γυρίζοντας τη θρυλική πίστα σε χρόνο 6’ 44” 97.
 
[Πηγή: Exotic Affinity / YouTube μέσω Carscoops]
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube