Δείτε ένα video tour της νέας BMW M5 Competition

Δείτε ένα video tour της νέας BMW M5 Competition

Η BMW M5 Competition έκανε το ντεμπούτο της νωρίτερα αυτό το μήνα, εδραιώνοντας τον εαυτό της ως την πιο ισχυρή BMW M5 μέχρι σήμερα.

Η M5 Competition φοράει μια έκδοση 625 ίππων του 4,4λιτρου twin-turbo V8 της M5, η οποία συνδυάζεται με 8άρι σασμάν M Steptronic και το σύστημα τετρακίνησης M-xDrive. 

Η BMW υποστηρίζει ότι η μεγάλη, βαριά μπερλίνα της γράφει 3,3” στο σπριντ των 0-100 km/h και 10,8” για τα 0-200 km/h, ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται στα 250 km/h.

Άλλα σημαντικά στοιχεία είναι ότι οι αλλαγές σε σχέση με τη στάνταρ M5 περιλαμβάνουν το σύστημα εξάτμισης M Sport της BMW (βασικός εξοπλισμός), η ένταση του οποίου μπορεί να ρυθμιστεί μέσω διακόπτη -M Sound Control. Επίσης υπάρχουν νέες βάσεις κινητήρα με υψηλότερο ρυθμό στο ελατήριο για την ταχύτερη απόκριση του κινητήρα και τη βελτίωση της δομικής ακαμψίας στο εμπρός μέρος του αυτοκινήτου. Η M5 Competition πατά επίσης σε ανάρτηση με set-up προσανατολισμένο ακόμη περισσότερο προς τις επιδόσεις, με μεγαλύτερη αντίσταση στην κλίση και μειωμένο ύψος κατά επτά χιλιοστά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε τη νέα BMW M5

Αλλά αυτά που λέμε είναι ούτως ή άλλως εκ μεταφοράς, οπότε ακούστε τα από την ίδια την BMW. Οι Βαυαροί έδωσαν στη δημοσιότητα πρόσφατα ένα video με μια εμπεριστατωμένη άποψη για τη νέα σούπερ μπερλίνα τους, προετοιμάζοντάς μας για το τι θα αντιμετωπίσουμε στις εκθέσεις από το προσεχές φθινόπωρο…

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube