CUPRA Ibiza: Δεν θα το δούμε στην παραγωγή

CUPRA Ibiza: Δεν θα το δούμε στην παραγωγή

Ο αρχιμηχανικός της CUPRA, Axel Andorff, έβαλε τέλος στις φήμες για έκδοση επιδόσεων του σουπερμίνι.

Μπορεί το πρωτότυπο CUPRA Ibiza του 2018 να μας είχε ανοίξει την όρεξη για μια "καυτή" έκδοση του ισπανικού σουπερμίνι, όμως ο αρχιμηχανικός της CUPRA, Axel Andorff, παραδέχθηκε στο TopGear πως δεν σκοπεύουν να το βγάλουν στην παραγωγή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Andorff δήλωσε: «Ξέρετε, μια από τις δουλειές μας στο τμήμα εξέλιξης είναι να σκεφτόμαστε ιδέες για μοντέλα τα οποία υπάρχει η πιθανότητα να προστεθούν στη γκάμα μας στο μέλλον. Είναι χρήσιμο να δημιουργούμε πρωτότυπα ώστε να αποκτούμε μια αίσθηση για το πώς θα μοιάζει το αυτοκίνητο. Για αυτό, προς το παρόν, δεν είναι στα σχέδιά μας να βγάλουμε ένα CUPRA Ibiza».

Επιπλέον, όταν ρωτήθηκε για το αν υπάρχει η πιθανότητα αλλαγής των σχεδίων τους στο μέλλον, ο μηχανικός απάντησε με νόημα: «Δεν δαπανώ ούτε δευτερόλεπτο από την ημέρα μου σε αυτό το αυτοκίνητο.»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Επίσημο: Νέο CUPRA Leon [video]

Το CUPRA Leon που παρουσιάστηκε πρόσφατα, είναι το πρώτο χάτσμπακ της εταιρείας, ανάμεσα σε δύο SUV επιδόσεων - το CUPRA Ateca και το επερχόμενο CUPRA Formentor. Επίσης, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο και για ένα CUPRA Arona το οποίο θα ανταγωνιστεί τα Ford Puma ST και Hyundai Kona N.

[Πηγή: TopGear]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube