To Crossland X θα είναι το πρώτο από τα 5 νέα μοντέλα της Opel το 2017

To Crossland X θα είναι το πρώτο από τα 5 νέα μοντέλα της Opel το 2017

Η Opel επιβεβαίωσε ότι το νέο, μικρομεσαίο SUV που θα μπει στην γκάμα της το 2017 θα λέγεται Crossland Χ

Το νέο αυτό SUV θα είναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις από το Mokka X και περιγράφεται από την εταιρεία ως ένα φιλικό προς την οικογένεια όχημα «με τόση άνεση και δύναμη ώστε να καλύπτει μεγάλες αποστάσεις εύκολα και γρήγορα».

Το νέο μοντέλο με άλλα λόγια θα καλύψει το κενό που θα δημιουργηθεί στην γκάμα της Opel με την επικείμενη απόσυρση του Meriva, αλλά θα είναι κάτω από το SUV σε μέγεθος Zafira, το οποίο επίσης αναμένεται μέσα στο 2017.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Οδηγούμε το νέο Opel Mokka X CDTI 4x4

Μαζί με τα δύο αυτά εντελώς καινούργια SUV επίσης αναμένεται και η νέα γενιά Insignia σε τρεις μάλιστα παραλλαγές. Η πρώτη, που θα είναι και η ναυαρχίδα της εταιρείας, θα είναι το Insignia Grand Sport, ένα 5θυρο μοντέλο με γραμμές που προσομοιάζουν σε κουπέ και τετρακίνηση. Η δεύτερη παραλλαγή θα είναι το Insignia Sports Tourer, το οποίο αντλεί σχεδιαστική έμπνευση από το πρωτότυπο Monza του 2013, ενώ το τρίτο μοντέλο θα είναι ένα πιο ψηλωμένο τετρακίνητο μοντέλο με το όνομα Country Tourer.



Δύο χρόνια μετά, το 2019, θα ακολουθήσει και η παρουσίαση ενός μεγαλύτερου ακόμα SUV, το οποίο θα είναι στην κατηγορία των Nissan X-Trail και Honda C-RV. Σύμφωνα με την Opel «αυτός είναι ο κατάλληλος χρόνος για ένα επιπλέον μοντέλο στην γκάμα της εταιρείας, το οποίο θα προσελκύσει μια νέα γενιά πελατών. Το Crossland X θα βρίσκεται δίπλα στο Mokka X, αλλά οι ταυτότητές τους θα είναι διαφορετικές και σωστά καθορισμένες, ώστε το καθένα να αποκτήσει το δικό του κοινό». Περισσότερες λεπτομέρειες γι αυτό το δεύτερο SUV θα αποκαλυφθούν τις επόμενες εβδομάδες.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube