Citroën Type Holidays για κάμπινγκ με στιλ

Citroën Type Holidays για κάμπινγκ με στιλ

Στην έκθεση «Caravan» στο Düsseldorf, οι Γάλλοι παρουσίασαν ένα αυτοκινούμενο προερχόμενο από το Spacetourer, με το στυλ του Type H. Το Citroën Type Holidays προμηνύει μια σειρά από «campers» στον κατάλογο.

Το Citroën Type Holidays είναι ένα Spacetourer που τροποποιήθηκε σε αυτοκινούμενο με τη σχεδίαση του κλασικού Type H. 

Αυτή η νεο-ρετρό στολή είναι ο καρπός της δουλειάς του Ιταλού κατασκευαστή αμαξωμάτων Caselani, πιστού συνεργάτη της γαλλικής φίρμας. Το κομμάτι του κάμπινγκ ανατέθηκε στη σλοβενική εταιρεία Bravia Mobil. 

«Holidays» θα είναι το νέο όνομα για τα οχήματα που μετατρέπονται σε camping-car στην γκάμα της Citroën

Citroën Type Holidays

Για το ταξίδι και τον ύπνο, το Citroën Type Holidays είναι εξοπλισμένο με αναδυόμενη οροφή για να μπορείς να στέκεσαι όρθιος. Αυτό το παράρτημα του αυτοκινήτου, σε νυχτερινή λειτουργία φιλοξενεί ένα κρεβάτι για δύο άτομα . 

Στο «κόκπιτ», το πίσω κάθισμα ανοίγει για να σχηματίσει ένα άνετο διπλό κρεβάτι. Επιπλέον, είναι πλήρως αφαιρούμενο για να απελευθερώσει χώρο αποθήκευσης. 

Citroën Type Holidays

Τα εμπρός καθίσματα περιστρέφονται προς τον χώρο διαβίωσης του Citroën Type Holidays. Το οποίο διαθέτει επίσης μια μικρή αλλά πλήρη κουζίνα (εστίες, νεροχύτης, ψυγείο), ένα πτυσσόμενο τραπέζι για γεύματα ή εργασία και πολλά ντουλάπια για την αποθήκευση αντικειμένων. 

Τέλος, το σύστημα θέρμανσης της Webasto ρυθμίζει τη θερμοκρασία στην καμπίνα όταν το Citroën Type Holidays βρίσκεται σε λειτουργία κάμπινγκ.

Citroën Type Holidays

Κλείνοντας να σημειώσουμε ότι «Holidays» θα είναι το νέο όνομα για τα οχήματα που μετατρέπονται για σε camping-car στην γκάμα της Citroën.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube