Citroen: Νέα C-Elysée και C4 L

Citroen: Νέα C-Elysée και C4 L

Στην επέκταση της ανάπτυξή της σε παγκόσμια κλίμακα στοχεύει η Citroen με την παρουσίαση δύο νέων μοντέλων καθώς και το λανσάρισμα της σειράς DS στην κινεζική αγορά. Τα δύο νέα μοντέλα της ανήκουν στην κατηγορία C και πρόκειται για το C-Elysée και το C4 L.

Το Citroen C-Elysée έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ευρυχωρία καθώς απευθύνεται σε αγοραστές με οικογένεια. Με μεταξόνιο στα 2,65μ. μπορεί να διαθέτει χώρο αποσκευών που φθάνει τα 506 λίτρα. Μεταξύ των κινητήρων που θα το εφοδιάζουν είναι οι VTi 72 και 115 ίππων και ο ντίζελ HDi με 92 ίππους. Το μοντέλο θα κατασκευάζεται στην Ισπανία και θα διατεθεί στις αγορές της Τουρκίας, της Ισπανίας, της Ανατολικής Ευρώπης και της Αλγερίας στο τέλος του 2012.

Το Citroen C4 L, είναι μια σεντάν εκδοχή του C4, με το οποίο μοιράζεται διάταξη και διάκοσμο εσωτερικού. Θα φορά κινητήρες 155, 175 ΤΗΡ και 135 ίππων VTi, συνδυαζόμενους με νέο αυτόματο εξατάχυτο σειριακό κιβώτιο. Θα κατασκευάζεται στην Κίνα για την αγορά της οποίας άλλωστε έχει κυρίως σχεδιαστεί. Αργότερα αναμένεται η παρουσίασή του και στη Ρωσία.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube