BMW: Μας δείχνει την επερχόμενη M3 Touring [video]

BMW: Μας δείχνει την επερχόμενη M3 Touring [video]

Η M3 Touring εμφανίζεται στο νέο βίντεο "The Drop" της BMW μαζί με δεκάδες άλλα μοντέλα.

Η BMW δημοσίευσε ένα νέο βίντεο με τίτλο "The Drop" που διαδραματίζεται στην φανταστική πόλη M Town. Ανάμεσα στα δεκάδες μοντέλα BMW M που περνούν από τις οθόνες μας βλέπουμε και μια παρκαρισμένη BMW M3 Touring, ένα μοντέλο που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2022.

Ο άντρας που κάθεται στο ανοιχτό πορτ παγκάζ της BMW M3 Touring στο 1.20 είναι ο Markus Flasch, υπεύθυνος του τμήματος BMW M, που φαίνεται να διαβάζει μια εφημερίδα με τίτλο "Lap Times". Αυτό ίσως υποδηλώνει πως η πρακτική έκδοση της M3 ίσως επισκεφθεί το Nurburgring με στόχο κάποιο νέο ρεκόρ για την κατηγορία.

Το μοντέλο θα φορά το γνωστό από τις M3 Sedan (G80) και M4 Coupé (G82) twin-turbo εξακύλινδρο κινητήρα 3,0 λίτρων με απόδοση έως 510 PS και 650 Nm. Η M3 Touring φημολογείται πως θα είναι αποκλειστικά τετρακίνητη (xDrive) με αυτόματο κιβώτιο M Steptronic 8 σχέσεων.

Στο βίντεο εμφανίζονται επίσης οι YouTuber Shmee και Mr. AMG, ενώ ο πρωταγωνιστής οδηγεί μια κλασική BMW M3 E30. Ακόμα ένα ενδιαφέρον teaser είναι οι φορτιστές με σήματα M που βλέπουμε στο 1.22 και μας προετοιμάζουν για τα πρώτα plug-in hybrid μοντέλα επιδόσεων της βαυαρικής φίρμας. Τέλος, το βίντεο κλείνει με την αποκάλυψη μιας νέας ζάντας από τη σειρά αξεσουάρ M Performance.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube