BMW i4 M50: Η σπορ έκδοση του ηλεκτρικού τετράθυρου κουπέ

BMW i4 M50: Η σπορ έκδοση του ηλεκτρικού τετράθυρου κουπέ

Η πρώτη φωτογραφία της BMW i4 M50 αποκαλύπτει την αισθητική συγγένεια με τις αντίστοιχες 4 Series.

Η BMW παρουσίασε την ηλεκτρική i4 τον περασμένο Μάρτιο, όμως η πλήρης γκάμα του μοντέλου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την 1η Ιουνίου 2021, μαζί με την κορυφαία έκδοση M50 την οποία βλέπουμε σε φωτογραφία που διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Γνωρίζουμε ήδη πως η i4 M50 θα αποδίδει 530 PS με την κίνηση να μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς. Η επιτάχυνση 0-100 km/h θα ολοκληρώνεται σε περίπου 4" ενώ η αυτονομία θα φτάνει τα 590 km ανάμεσα σε κάθε φόρτιση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Επίσημο: Νέα ηλεκτρική BMW i4 [video]

Η σπορ έκδοση της i4 θα φορά το αισθητικό πακέτο M Sport. Ο ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας ακολουθεί τις γραμμές της BMW 4 Series M Sport Package όμως εδώ η γρίλια είναι καλυμμένη με μαύρο πάνελ όπως και μεγάλο μέρος από τις πλευρικές εσοχές. Στο προφίλ έχουμε προεκτάσεις των μαρσπιέ με μαύρο διακοσμητικό, αεροδυναμικές χειρολαβές, διαφορετικά καλύμματα για τους καθρέφτες και σκουρόχρωμες ζάντες με πέντε διπλές ακτίνες. Πίσω, η απουσία εξάτμισης εξισορροπείται από τον μεγάλο διαχύτη στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα.

Εκτός από την M50, το πακέτο M Sport θα είναι διαθέσιμο και για τις πισωκίνητες και λιγότερο ισχυρές εκδόσεις eDrive35 και eDrive40.

Περισσότερες πληροφορίες για ολόκληρη τη γκάμα της BMW i4 και για την έκδοση M50 θα μάθουμε σε λίγες εβδομάδες.

[Πηγή: BMW Blog]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube