BMW: Δύο νέα μοντέλα της οικογένειας i θα παρουσιαστούν μέχρι το 2021

BMW: Δύο νέα μοντέλα της οικογένειας i θα παρουσιαστούν μέχρι το 2021

Μετά την έλευση του i8 roadster το 2018, η οικογένεια μοντέλων i θα αποκτήσει μέχρι το 2021 και ένα SUV.

Τον τελευταίο καιρό υπάρχει έντονη φημολογία για το επόμενο ηλεκτρικό μοντέλο της BMW i, που αναμένεται να παρουσιαστεί μέχρι το 2021.

Νωρίτερα μέσα στη χρονιά, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της BMW, Harald Krüger, ανάφερε ότι το επόμενο μοντέλο i θα παρουσιαστεί το 2021 και το περιέγραψε ως την τεχνολογική αιχμή του δόρατος της φίρμας.

Σύμφωνα όμως με νέες πληροφορίες μέσα από την BMW, το νέο μοντέλο θα είναι κατά πάσα πιθανότητα SUV, μιας και η συγκεκριμένη κατηγορία γνωρίζει άνθηση και αφήνει περισσότερο περιθώριο κέρδους σε σχέση με ένα χάτσμπακ ή ένα σεντάν. Επιπλέον, ο συγκεκριμένος τύπος αμαξώματος μπορεί να φιλοξενήσει μια ογκώδη μπαταρία χωρίς συμβιβασμούς στη σχεδίαση.

Δείτε ακόμα   Δοκιμάζουμε το BMW i8 στο δρόμο και στην πίστα των Σερρών [video]

Ο υπεύθυνος μάλιστα του Τμήματος Πωλήσεων και Marketing της BMW, Ian Robertson, αναφέρει ότι η γερμανική εταιρεία περιμένει την επόμενη γενιά τεχνολογιών για τις μπαταρίες και τους ηλεκτροκινητήρες, για να την εκμεταλλευτεί και να παρουσιάσει το νέο της μεγάλο μοντέλο i. Σε δήλωσή του ανέφερε ότι «Η τεχνολογία των i είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο, και ας έχουν 100.000 καταχωρήσεις. Όπως συνέβη και με την M, υπάρχουν τεχνολογίες που θέλουν χρόνο να δημιουργηθούν και να βγουν στην παραγωγή».

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube