Bentley Continental GT Convertible Number 1 Edition από τη Mulliner

Bentley Continental GT Convertible Number 1 Edition από τη Mulliner

Ολοκληρώνει την τριλογία ειδικών εκδόσεων για τα 100 χρόνια της Benltey.

Η Bentley, στα πλαίσια των εορτασμών για τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της παρουσίασε μια ακόμα ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής της Continental GT με το όνομα Edition 1. Με αυτό τον τρόπο η εταιρεία ολοκληρώνει την τριλογία ειδικών εκδόσεων μετά από τις Continental GT Number 9 και Mulsanne W.O. Edition.

Έμπνευση για το μοντέλο αποτέλεσε η αγωνιστική No. 1 Blower που είχε κάνει ρεκόρ στην πίστα Brooklands το 1932 με τον Tim Birkin πίσω από το τιμόνι να πετυχαίνει μέση ωριαία ταχύτητα 220 km/h.

Bentley

Εξωτερικά, η έκδοση Number 1 ξεχωρίζει από τη γρίλια με τον αριθμό 1, το έμβλημα στα εμπρός φτερά από χρυσό 18 καρατίων και τις ζάντες 22" MDS σε απόχρωση Cricket Ball ή Gloss Black. Το μοντέλο διατίθεται αποκλειστικά σε αποχρώσεις Dragon Red II ή Beluga, με την υφασμάτινη οροφή σε Claret ή Beluga.

Επιπλέον, η ειδική έκδοση φορά τα πακέτα Black Line Specification, Carbon Body Kit και Centenary Specification που περιλαμβάνουν μαύρες λεπτομέρειες, ανθρακονημάτινα μέρη και λογότυπα για την εκαντονταετηρίδα της Bentley. 

Κάτω από το καπό βρίσκεται μια βελτιωμένη έκδοση του twin turbo κινητήρα W12 χωρητικότητας 6,0 λίτρων.

Bentley

Μπαίνοντας στην καμπίνα, στις διάφορες πλευρές του Bentley Rotating Display βρίσκουμε ένα συλλεκτικό wheel spinner μέσα σε ρητίνη το οποίο έχει κατασκευαστεί από το μέταλλο των εμβόλων της No.1.

Οι επενδύσεις από αλουμίνιο στην κεντρική κονσόλα συνδυάζονται με δέρμα σε Cricket Ball ή Beluga, με ξύλο Grand Black, τιμόνι από Alcantara και ειδικά πατήματα των μαρσπιέ.

Η Continental GT Edition 1 θα παραχθεί σε 100 μονάδες από τη Mulliner στο εργοστάσιο του Crewe.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Bentley Continental GT Number 9 By Mulliner

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube