Bentley Continental GT Convertible Bavaria Edition από τη Mulliner

Bentley Continental GT Convertible Bavaria Edition από τη Mulliner

Μοναδική έκδοση εμπνευσμένη από την ομορφιά της Βαυαρίας.

Η Bentley παρουσίασε μια ακόμη ειδική έκδοση της Continental GT Convertible, η οποία είναι εμπνευσμένη από την περιοχή της Βαυαρίας στη Γερμανία και θα παραχθεί σε μόλις ένα αντίτυπο 

Η ιδέα για την Bavarian Edition ήταν του υπεύθυνου σχεδιασμού της Bentley, Stefan Sielaff, αν και υποπτευόμαστε πως στην επιλογή της τοποθεσίας έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι η Bentley ανήκει στον όμιλο Volkwagen. Όπως όλες οι ειδικές εκδόσεις πάντως, και αυτή θα κατασκευαστεί στο χέρι από τη Mulliner στο Crewe της Αγγλίας.

Το μοναδικό μοντέλο έχει εξωτερική απόχρωση Glacier Wight σε συνδυασμό με υφασμάτινη οροφή Imperial Blue, εκπροσωπώντας τα χρώματα της σημαίας της Βαυαρίας την οποία συναντάμε και στα εμπρός φτερά. Την εικόνα συμπληρώνουν οι ζάντες 22" της Mulliner και οι λεπτομέρειες από χρώμιο στη γρίλια.

Bentley

Στο εσωτερικό, το ταμπλό και οι πόρτες ακολουθούν την εξωτερική απόχρωση με ρετρό στοιχεία από χρώμιο και έρχονται σε αντίθεση με το σκουρόχρωμο δέρμα που καλύπτει όλες τις άλλες επιφάνειες της καμπίνας. Η σημαία της Βαυαρίας κάνει αισθητή την παρουσία της και εδώ, πάνω στα προσκέφαλα των καθισμάτων.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο γνωστός twin turbo W12 6,0 λίτρων που αποδίδει 635 PS και 900 Nm ροπής. Η επιτάχυνση 0-100km/h ολοκληρώνεται σε 3,8" και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 333 km/h.

Η Bentley Continental GT Convertible Bavaria Edition θα παρουσιαστεί επίσημα σε αντιπρόσωπο της εταιρείας στο Μόναχο που είναι και η πρωτεύουσα του κρατιδίου της Βαυαρίας.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube