Αυξάνει την παραγωγή της Μ3 Τοuring η BMW

Αυξάνει την παραγωγή της Μ3 Τοuring η BMW

Η BMW αυξάνει την παραγωγή της M3 Touring για να καλύψει την αυξημένη της ζήτηση στην ευρωπαϊκή αγορά.

Η BMW M3 Touring φαίνεται πως έχει εξελιχθεί σε ένα ανέλπιστα δυνατό χαρτί για την BMW, με τις παραγγελίες της να έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Κάτι που είναι απόλυτα λογικό τουλάχιστον όσον αφορά στον χαρακτήρα της και όπως τον γνωρίσαμε πρόσφατα κατά τη δοκιμή της στο εξωτερικό.

Προκειμένου λοιπόν να βρεθεί λύση στην αυξημένη ζήτηση που παρουσιάζει η πρώτη Touring έκδοση της Μ3, o CEO του Μ Division, Frank van Meel και αφού επιβεβαίωσε πως πρόκειται για έκπληξη για την ίδια την εταιρεία, θα αυξήσει τους ρυθμούς παραγωγής της μονάδας του Μονάχου στην οποία κατασκευάζεται.

BMW M3 Touring

Αυτό δεν θα έχει αντίκρισμα ωστόσο στους χρόνους παράδοσης, με τους τυχερούς της κατόχους να χρειάζεται ακόμα να περιμένουν αρκετούς μήνες για να τις παραλάβουν, ωστόσο θα καλυφθούν και όσοι ενδιαφέρονται για το συγκεκριμένο μοντέλο μελλοντικά. 

Από την άλλη, αυτή η κίνηση μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα σε άλλες επικείμενες και πιο ισχυρές εκδόσεις του Μ Division είτε αφορούν την Μ3 είτε κάποιο άλλο μοντέλο, κάτι που ίσως οδηγήσει σε καθυστέρησή τους. 

Συγκεκριμένα για την Μ3 Τouring πάντως, η BMW σχεδιάζει να ρίξει στην γκάμα της και την πιο ισχυρή έκδοση CS αυτής, με τον 3λιτρο κινητήρα TwinPower Turbo να αυξάνει την απόδοσή του στους 550 ίππους και με αεροδυναμικές βελτιώσεις, η παραγωγή της οποίας δεν έχει ξεκινήσει καν με το δημοφιλές blog της BMW (BMW Blog) να υποστηρίζει πως αυτό οφείλεται στο παραπάνω γεγονός. 

Θυμίζουμε πάντως πως η M3 Touring είναι διαθέσιμη στην έκδοση Competition της σεντάν M3 και είναι αποκλειστικά τετρακίνητη, ενώ αξίζει τέλος να σημειώσουμε πως μετά από αυτήν, η BMW θα διαθέτει Touring έκδοση και για τη νέα BMW M5.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube