Αυτός είναι ο διάδοχος της Lamborghini Aventador!

Αυτός είναι ο διάδοχος της Lamborghini Aventador!

Επίσημα θα αποκαλυφθεί τον προσεχή Μάρτιο. Ανεπίσημα διέρρευσαν ήδη τα σκίτσα του διαδόχου της Lamborghini Aventador. Και η εικόνα του δείχνει αντάξια των προσδοκιών.

Μπορεί η Lamborghini να κρατά οποιαδήποτε πληροφορία γύρω από τον αντικαταστάτη της Aventador επτασφράγιστο μυστικό, στο τέλος της μέρας όμως δεν κατάφερε να αποφύγει τη διαρροή από το WIPO (World Intellectual Property Organization). Τα blueprints του νέου της υπεραυτοκινήτου κυκλοφορούν πλέον στο διαδίκτυο, έπειτα από την κατάθεση της ευρεσιτεχνίας στο σχετικό γραφείο των Σκοπίων.

Οι πρώτες εντυπώσεις; Το αυτοκίνητο δείχνει πραγματικά όμορφο και επιθετικό, όπως αρμόζει στην καταγωγή και στις ρίζες του. Το μπροστινό μέρος θυμίζει κάτι από Sián FKP 37, ενώ εντυπωσιακή είναι και η ράχη, όπου αφήνεται να φανεί ο κινητήρας.

Αντίστοιχα ενδιαφέρουσες είναι οι διπλές απολήξεις της εξάτμισης, με την εξαγωνική διατομή. Για το εσωτερικό δεν γνωρίζουμε ακόμα κάτι, αναμένεται όμως να ακολουθηθεί μία ψηφιακή λογική, με μεγαλύτερες οθόνες και λιγότερους διακόπτες. 

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένουμε αντίστοιχα το σύστημα κίνησης. Είναι ήδη γνωστό πως ο αντικαταστάτης της Aventador θα φέρει ένα νέας σχεδίασης V12 κινητήρα, ο οποίος θα διαθέτει κάποιας μορφής υβριδική υποβοήθηση. Πιθανά υπερπυκνωτές αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί και μία πιο συμβατική προσέγγιση.

Η συνολική ισχύς παραμένει αντίστοιχα άγνωστη, εκ του ασφαλούς όμως μπορούμε να προβλέψουμε πως δύσκολα θα πέσει κάτω από την περιοχή των 800 PS. Τώρα για την κίνηση, θα μεταδίδεται σε όλους τους τροχούς, μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη. 

Lamborghini

Το τελευταίο ερωτηματικό έχει να κάνει με την ονομασία. Αρκετούς μήνες πριν η Lamborghini κατοχύρωσε το όνομα Revuelto, το οποίο παραπέμπει σε ένα βαθμό σε «επανάσταση». Εδώ υπήρξαν φήμες πως θα χρησιμοποιηθεί σε ένα υπερυψωμένο μοντέλο 2+2 θέσεων, το αντίπαλο δέος της Ferrari Purosangue. Άλλοι πάλι θεωρούν πως προορίζεται για το διάδοχο της Aventador. Όπως και αν έχει, σε λίγο καιρό θα γνωρίζουμε. 
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube