Αυτό είναι το πρώτο Škoda Superb

Αυτό είναι το πρώτο Škoda Superb

H 12η Μαρτίου ήταν μια πολύ ειδική μέρα για τη Škoda, καθώς το πρώτο Superb τρίτης γενιάς άφησε πίσω του τη γραμμή παραγωγής.

Το πρώτο Škoda Superb τρίτης γενιάς, το μοντέλο που λανσαρίστηκε πρόσφατα επισήμως στην Πράγα και στο 85ο Σαλόνι της Γενεύης, εγκατέλειψε τη γραμμή παραγωγής στο εργοστάσιο της εταιρείας στο Kvasiny, στην Τσεχία.

Το γενέθλιο Superb ήτα βαμμένο σε χρώμα «Business Grey» και δεν θα αργήσει να πάρει το δρόμο για τον ιδιοκτήτη του. Παρατηρώντας το, σαφώς και δεν πρόκειται για ένα βασικό μοντέλο, κρίνοντας από τις μεγάλες ζάντες ελαφρού κράματος και το δερμάτινο σαλόνι.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι οι εγκαταστάσεις παραγωγής στο εργοστάσιο του Kvasiny εκσυγχρονίστηκαν πρόσφατα, προκειμένου να υποδεχτούν την παραγωγή του νέου Superb. Επίσης μια νέα μονάδα, η « Body Production» εντάχθηκε στην παραγωγική διαδικασία, ενώ πολλά από τα υφιστάμενα κτίρια και εγκαταστάσεις επεκτάθηκαν, Στο εργοστάσιο του Kvasiny θα φιλοξενηθεί σε λίγους μήνες και  παραγωγή του Superb Combi.  

Ο εκσυγχρονισμός στο εργοστάσιο του Kvasiny κόστισε στη Škoda 1,7 δισ. τσεχικές κορόνες, το ισόποσο των €620 εκατ., αλλά ήταν μια επένδυση επιβεβλημένη να γίνει.

[Πηγή Skoda]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube