Scoop: Από Σεπτέμβριο και νέο Škoda Superb Combi [video]

Scoop: Από Σεπτέμβριο και νέο Škoda Superb Combi [video]

Η Škoda επιβεβαίωσε ότι το στέισον του προσφάτως λανσαρισμένου Superb θα παρουσιαστεί τον προσεχή Σεπτέμβριο στην ΙΑΑ 2015, στη Φρανκφούρτη.

Σε συνέντευξη που έδωσε ο Winfried Vahland, πρόεδρος της Škoda, στο IndianAutosBlog στο πλαίσιο του 85ου Σαλονιού της Γενεύης είπε ότι το Superb Combi «θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη τον Σεπτέμβριο».

Συμπληρώνοντας δε ότι η επίσημη παρουσίασή του στον Τύπο θα γίνει τον Ιούλιο (προφανώς στην Πράγα) και η επίσημη πρεμιέρα του αυτοκινήτου στο κοινό τον Σεπτέμβριο, πιθανότατα κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης της Φρανκφούρτης.

Εν τω μεταξύ, το νέο στέισον της ναυαρχίδας της Škoda, του Superb 2016, «συνελήφθη» κατά τη διάρκεια δοκιμών σε αυτοκινητόδρομο της Τσεχίας. Όπως είναι αναμενόμενο, το Combi βασίζεται πιστά στο σχεδιασμό της μπερλίνας, με μόνη διαφοροποίηση το πίσω τμήμα του που διαμορφώνει την πέμπτη πόρτα με το αντίστοιχα χαμηλότερο κατώφλι φόρτωσης. Η χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ του Superb Combi αναμένεται να ανέβει από 625 lt της μπερλίνας στα 660 lt -1.760 και 1.895 lt με τα καθίσματα αναδιπλωμένα, αντίστοιχα.

Η γκάμα των μοτέρ του Combi θα είναι πανομοιότυπη με αυτή του στάνταρ Superb, περιλαμβάνοντας τέσσερις κινητήρες βενζίνης TSI και τρεις ντίζελ TDI, με εύρος μέγιστης ισχύος από 120 έως 280 PS.

[Πηγή IndianAutosBlog και auto.idnes.cz]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube