Αυτό είναι το νέο Hyundai Tucson N Line

Αυτό είναι το νέο Hyundai Tucson N Line

Η Hyundai δημοσίευσε τις πρώτες εικόνες από την σπορ έκδοση του Tucson.

Περίπου δύο μήνες μετά από την πρεμιέρα της ολοκαίνουριας, τέταρτης γενιάς του Tucson, η Hyundai δημοσίευσε τις πρώτες εικόνες για την έκδοση N Line η οποία θα εμπλουτίσει τη γκάμα του C-SUV της από την άνοιξη του 2021.

Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες, το Tucson N Line ξεχωρίζει αισθητικά από το νέο σχέδιο τροχών, τα πλαστικά στους θόλους των τροχών, τα μαρσπιέ και τους προφυλακτήρες που είναι βαμμένα πλέον στο χρώμα του αμαξώματος, τη νέα ποδιά σε στυλ αλουμινίου, τα διαφορετικά φώτα ημέρας αλλά και το αναχεδιασμένο κάτω τμήμα του πίσω προφυλακτήρα που φιλοξενεί διαχύτη σε απόχρωση αλουμινίου και διπλές απολήξεις της εξάτμισης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Επίσημο: Νέο Hyundai Tucson [video]

Θα έχουμε επίσης νέους συνδυασμούς αποχρώσεων, σπορ πινελιές στο εσωτερικό και πλουσιότερο εξοπλισμό με όλα τα στοιχεία άνεσης, συνδεσιμότητας και ασφαλείας. 

H Hyundai δεν αποκάλυψε πληροφορίες για τα μηχανικά μέρη της έκδοσης όμως είναι πολύ πιθανό να συνδυάζεται με ολόκληρη τη γκάμα κινητήρων του Tucson. Όπως έχουμε δει από τα υπόλοιπα μοντέλα N Line, ορισμένες από τις ισχυρότερες εκδόσεις του μοντέλου (ήπια υβριδικό 1.6 T-GDI με 180 PS, υβριδικό με 230 PS και plug-in hybrid με 265 PS) αναμένεται να αποκτήσουν και νέα ρύθμιση σε ανάρτηση και σύστημα διεύθυνσης.

Εκτός από το Tucson, έκδοση N Line στην αγορά της Ευρώπης έχουν αποκτήσει ήδη τα i10, i20, i30 και Kona. Όπως αναφέρει η Hyundai, οι εκδόσεις αυτές που αποτελούν εισαγωγικό κομμάτι στα κορυφαία N, απευθύνονται σε πελάτες που θέλουν πιο δυναμική σχεδίαση και οδηγική εμπειρία.

[Πηγή: Hyundai]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube