node/38156

Αυτό είναι το νέο FIAT Strada

Ανανέωση εκ βάθρων για το μικρό pick-up της FIAT στη Νότια Αμερική.

Η FIAT δημοσίευσε τις πρώτες εικόνες του νέου της pick-up για την αγορά της Νότιας Αμερικής, το οποίο θα αντικαταστήσει το αειθαλές Strada και θα τοποθετηθεί στη γκάμα της κάτω από το μεγαλύτερο Torο (2016).

Να θυμίσουμε πως η απερχόμενη γενιά Strada - συγγενική με το Palio - παράγεται από το 1996 μέχρι σήμερα, και παρόλο που έκτοτε έχει δεχθεί σημαντικές αναβαθμίσεις έχει έρθει η ώρα μιας ριζικής ανανέωσης.

Το ολοκαίνουριο Strada έχει σύγχρονη σχεδίαση εμπνευσμένη από το Torο (2016) και μοιάζει μεγαλύτερο και πολύ πιο δυναμικό από τον προκάτοχό του. Η ψηλή μάσκα διαθέτει μεγάλη γρίλια με την επιγραφή FIAT η οποία πλαισιώνεται από δύο επιθετικά φώτα με υπογραφή LED. Την εικόνα συμπληρώνουν οι έντονες νευρώσεις στο καπό, οι προστατετικές πόδιές, οι τετραγωνισμένοι θόλοι, τα φουσκωμένα φτερά και οι ράγες οροφής που εκτείνονται στην καρότσα. Το μοντέλο είναι διπλοκάμπινο με τέσσερις πόρτες, όπως προστάζουν τα σημεία των καιρών, όμως αργότερα αναμένεται να αποκτήσει και διθέσια εκδοχή με μεγαλύτερη καρότσα.

Το Strada θα μοιράζεται την αρχιτεκτονική του και αρκετά μηχανικά μέρη με το σουπερμίνι FIAT Argo (2017) ενώ κάτω από το καπό αναμένεται να τοποθετηθεί ο 1.3 Firefly. Το μικρό pick-up της FIAT αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2020 στις νοτιοαμερικάνικες αγορές, ενώ δε γνωρίζουμε αν η ιταλική φίρμα σχεδιάζει να το φέρει και στην Ευρώπη.

node/39450

Nissan Ariya: Με σύστημα τετρακίνησης e-4ORCE [video]

Το Ariya, το νέο ηλεκτρικό SUV της Nissan θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Ιουλίου.

Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020 | Θάνος Παππάς Επικοινωνία

Nissan Ariya: Με σύστημα τετρακίνησης e-4ORCE [video]

Η Nissan μας προετοιμάζει για την πρεμιέρα του Ariya που είναι προγραμματισμένη για τις 15 Ιουλίου (8.00 ώρα Ελλάδος) με ένα αποκαλυπτικό video-teaser.

Όπως μπορούμε να διακρίνουμε από τα γρήγορα πλάνα, τα φώτα LED της έκδοσης παραγωγής του Ariya είναι σχεδόν πανομοιότυπα με αυτά του πρωτοτύπου, με την καλυμμένη γρίλια ανάμεσά τους να αποτελεί ασπίδα για τους αισθητήρες του πακέτου συστημάτων υποβοήθησης ProPILOT 2.0. Αντίστοιχα, τα πίσω φώτα ενώνονται με μια λωρίδα LED ενώ στο προφίλ έχουν διατηρηθεί τα τόξα σε μαύρη απόχρωση πάνω από τους θόλους των τροχών που υπενθυμίζουν τον SUV χαρακτήρα του μοντέλου.

Ένα ακόμη νέο είναι η πρεμιέρα του συστήματος τετρακίνησης e-4ORCE της Nissan με δύο ηλεκτροκινητήρες (ένα σε κάθε άξονα). Οι τελευταίες πληροφορίες για το Ariya κάνουν λόγο για αυτονομία της τάξεως των 480 km και τιμή αγοράς υψηλότερη από το αντίστοιχου μεγέθους Qashqai.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρώτο ηλεκτρικό SUV της Nissan μείνετε συντονισμένοι στο drive.gr.

 

node/39445

Koenigsegg: Έβγαλε ταινία μικρού μήκους! [video]

Δείτε τον Christian von Koenisgegg να πρωταγωνιστεί στο "Time to Reign" μαζί με το προσωπικό του Reggera.

Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020 | Θάνος Παππάς Επικοινωνία

Koenigsegg: Έβγαλε ταινία μικρού μήκους! [video]

Ο Christian von Koenigsegg φαίνεται πως βρήκε λίγο ελεύθερο χρόνο μέσα στο γεμάτο πρόγραμμά του για να πρωταγωνιστήσει στην πρώτη μικρού μήκους ταινία της εταιρείας του!

Η ταινία με τίτλο "Time to Reign: A Koenigsgegg Mini Blockbuster" έκανε πρεμιέρα σήμερα στον YouTube και απεικονίζει τον ιδρυτή και CEO της Koenigsegg να πλένει το προσωπικό του Regera χορεύοντας κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο του Ängelholm. O Christian δέχεται ένα τηλεφώνημα από την Veronica η οποία του ζητά να της πουλήσει το αυτοκίνητο, κάτι το οποίο αμέσως αρνείται.

Από εκείνη τη στιγμή ξεκινάει μια περιπέτεια (η οποία περιέχει και τοποθέτηση προϊόντος) με ειδικούς πράκτορες να κλέβουν το Koenisgegg Reggera μέσα από μια αποθήκη στα κεντρικά της Koenigsegg που φυλάσσεται από μια παραστρατιωτική οργάνωση. Φυσικά, από την χιουμοριστική ταινία δεν θα μπορούσε να λείπουν και οι σκηνές καταδίωξης, με το Reggera και δύο παλιά μοντέλα της Volvo.

Το σενάριο και η παραγωγή της ταινίας έγιναν 100% από εργαζόμενους της Koenigsegg (κάτι μας λέει πως έβαλε το χεράκι του και ο γιος του,  Sebastian, ενώ σε κάποια σκηνή εμφανίζεται και η σύζυγός του Halldora. Αφού σας προετοιμάσαμε κατάλληλα, σας αφήνουμε να δείτε την ταινία.

TAGS