Αυτό είναι το νέο FIAT Strada

Αυτό είναι το νέο FIAT Strada

Ανανέωση εκ βάθρων για το μικρό pick-up της FIAT στη Νότια Αμερική.

Η FIAT δημοσίευσε τις πρώτες εικόνες του νέου της pick-up για την αγορά της Νότιας Αμερικής, το οποίο θα αντικαταστήσει το αειθαλές Strada και θα τοποθετηθεί στη γκάμα της κάτω από το μεγαλύτερο Torο (2016).

Να θυμίσουμε πως η απερχόμενη γενιά Strada - συγγενική με το Palio - παράγεται από το 1996 μέχρι σήμερα, και παρόλο που έκτοτε έχει δεχθεί σημαντικές αναβαθμίσεις έχει έρθει η ώρα μιας ριζικής ανανέωσης.

Το ολοκαίνουριο Strada έχει σύγχρονη σχεδίαση εμπνευσμένη από το Torο (2016) και μοιάζει μεγαλύτερο και πολύ πιο δυναμικό από τον προκάτοχό του. Η ψηλή μάσκα διαθέτει μεγάλη γρίλια με την επιγραφή FIAT η οποία πλαισιώνεται από δύο επιθετικά φώτα με υπογραφή LED. Την εικόνα συμπληρώνουν οι έντονες νευρώσεις στο καπό, οι προστατετικές πόδιές, οι τετραγωνισμένοι θόλοι, τα φουσκωμένα φτερά και οι ράγες οροφής που εκτείνονται στην καρότσα. Το μοντέλο είναι διπλοκάμπινο με τέσσερις πόρτες, όπως προστάζουν τα σημεία των καιρών, όμως αργότερα αναμένεται να αποκτήσει και διθέσια εκδοχή με μεγαλύτερη καρότσα.

Το Strada θα μοιράζεται την αρχιτεκτονική του και αρκετά μηχανικά μέρη με το σουπερμίνι FIAT Argo (2017) ενώ κάτω από το καπό αναμένεται να τοποθετηθεί ο 1.3 Firefly. Το μικρό pick-up της FIAT αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2020 στις νοτιοαμερικάνικες αγορές, ενώ δε γνωρίζουμε αν η ιταλική φίρμα σχεδιάζει να το φέρει και στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube