Αυτό είναι το εσωτερικό του νέου Škoda Scala

Αυτό είναι το εσωτερικό του νέου Škoda Scala

Το νέο μικρό οικογενειακό της Škoda θα παρουσιαστεί στο Tel Aviv στις 6 Δεκεμβρίου.

Η Škoda έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το πρώτο σκίτσο του εσωτερικού του νέου Scala. Το νέο μοντέλο αντικαθιστά το Rapid στην γκάμα της Škoda και το κάνει με ιδιαίτερα εμφατικό τρόπο.

Το πρωτότυπο του νέου εσωτερικού της Škoda ακολουθεί την σχεδιαστική κατεύθυνση που καθόρισε το Vision RS Concept, με το ταμπλό και τα ψηλά σημεία στα πάνελ των θυρών να καλύπτονται από μαλακό πλαστικό. Η ευρύχωρη καμπίνα διαθέτει ατμοσφαιρικό φωτισμό λευκού ή κόκκινου χρώματος, που αναδεικνύει τις απλές σχεδιαστικές γραμμές.

Skoda Scala 1

Η νέα οθόνη του αναβαθμισμένου συστήματος πολυμέσων δεν βρίσκεται ενσωματωμένη στην κεντρική κονσόλα, έχει διαγώνιο 9,2” και μπορεί να συνδυαστεί με το προαιρετικό Virtual Cockpit. Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων έχει διαγώνιο 10,25” και διαθέτει 5 διαφορετικά layout για να μπορεί ο οδηγός να λαμβάνει τις πληροφορίες που θέλει άμεσα.

Κάτω από την οθόνη του συστήματος Modular Infotainment Matrix βρίσκουμε τους κεντρικούς αεραγωγούς και τα χειριστήρια του κλιματισμού, ενώ μπροστά από τον επιλογέα ταχυτήτων υπάρχει μια θήκη για τα μικροαντικείμενά σας και θύρες USB. Στην κονσόλα δαπέδου συναντάμε τις ποτηροθήκες και το υποβραχιόνιο με έναν μικρό χώρο αποθήκευσης.

Skoda Scala 2

Τέλος, χάρη στις αναβαθμισμένες υπηρεσίες Škoda Connect mobile online, ο οδηγός μπορεί μέσω του smartphone του να επέμβει στο κλείδωμα του αυτοκινήτου, να αναβαθμίσει το λογισμικό ή του χάρτες του συστήματος πολυμέσων κ.α.

[Πηγή: Škoda]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube